ASIAKASARVIOT

Lue mitä asiakkaamme ovat olleet mieltä mökeistämme

Luksus mökki kaikki tarpeellinen löytyi. Siivoustaso hyvä. Kuitenkin sopivan matkan päässä kylästä.

Pilkille pääsi suoraan pihasta ja hiihtämään. Tykättiin.

Maja Aurora mökki, Kilpisjärvi, Lappi

Raija, Yli-Ii

Mökkilomamme oli oikein onnistunut. Voimme suositella mökkiä myös muille.

Kivanta mökki, Ruka, Lappi

Solveig ja Peter, Kokkola, Suomi

Viihdyimme Tunturikoivu B2 mökissä todella hyvin. Mökki oli hyvin varusteltu, toimiva ja siisti. Ainoastaan saunan  kanssa oli ensimmäisenä iltana ongelmia, kunnes tajusimme, että saunamittari ei toimi. Meitä oli kaksi asukkia, joten tilaa oli sohvallakin molemmille. Kuudelle aikuiselle olisi ehkä tullut kilpailu sohvapaikoista:) Olemme valmiit suosittelemaan mökkiä muillekin. Ehkä tulemme ensi keväänä uudelleen tähän mökkiin, mikäli se on varattavissa silloin.

Tunturikoivu B2 mökki, Saariselkä, Lappi

Eija ja Jukka, Suomi

Viihtyisä mökki samalla syrjässä mutta samalla lähellä palveluita Hankasalmella! Mökin piha oli aurattu ja mökki lämmitetty ennen saapumista. Kovan lumisateen jälkeen mökkitie käytiin myös auraamassa ja pääsimme mökiltä helposti autolla Hankasalmen kirkonkylälle. Erittäin miellyttävä mökkireissu kaikin puolin!

Hepolehto mökki, Hankasalmi, Järvi-Suomi

Esko, Suomi

We had an amazing time in the Cottage Hilla. We liked the whole Cottage, the location, and the Sauna were great, too. We were surrounded by a winter wonderland and had a wonderful christmas experience with northern lights and the snow. The Cottage had everything what we needed and the owners were so friendly and helpfull. We can recommend the Cottage Hilla for other visitors

Hilla mökki, Kittilä, Lappi

Johanna, Suomi

Kyseessä oli pitkään suunniteltu ”Joulu Lapissa” perhetapahtuma 15 hengelle. Mukana olivat lapset ja lapsenlapset ja osa isovanhemmista neljästä eri maasta. Levinhuippu valikoitui kohdetaloksi kokonsa, makuuhuoneiden määrän ja ennenkaikkea yhteisen suuren oleskelutilan ansiosta. Myös talon sijainti lähellä aktiviteetteja ja palveluita oli hyvin ratkaiseva. Vieraita oli Suomen lisäksi Hollannista, Virosta ja Englannista. Kaikki ihastuivat Lappiin ja koko matka oli kaikin puolin onnistunut. Omistajan ja huoltoliikkeen joustavuus saapumis-ja lähtöpäivän ajoissa kruunasivat onnistuneen loman. Suosittelemme kohdetta lämpimästi kaikille ja matkastamme tehtävä video tulee varmasti esitetyksi jokaisen perheen kotimaassa ystäväpiirissä. Kotiinpaluun jälkeen olemme jo saaneet kiitoksia matkan järjestelyistä ja vieraittemme halusta palata Lappiin. Kiitos ja terveisin.

Levinhuippu mökki, Levi, Lappi

Reijo, Suomi

Holiday was great and the cottage was perfect! Thank you. Just one observation was that there was only one frying pan, 2 would be enough. Rest was all good.

Kivanta mökki, Ruka, Lappi

Daniel, Suomi

The experience at the cottage was amazing … We felt at home and super comfy from the first minute. It was really cozy and we were very happy to have been there. We would repeat 100 more times!!!!! Thank you for welcoming us so well 🙂

Ylläshilla mökki, Ylläs, Lappi

Claudia, Suomi