ASIAKASARVIOT

Lue mitä asiakkaamme ovat olleet mieltä mökeistämme

It was brilliant, thanks. The quality of the villa was far beyond what we expected and we had a very enjoyable time in the area.

Heporanta mökki, Hankasalmi, Järvi-Suomi

Peter, Iso-Britannia

Mökkiloma oli erittäin onnistunut. Olemme todella tyytyväisiä tähän mökkiin. Tämä oli jo kolmas kerta, kun olemme vuokranneet kyseisen mökin tänä vuonna. Päärakennus on moderni ja erittäin siisti. Keittiö on erinomaisesti varustettu. Samoin saunarakennus on erinomainen. Sekä sauna että palju ovat todella hyviä.

Villa Tervaleppä mökki, Heinola, Etelä-Suomi

Petri, Suomi

We loved our stay at the cottage and would not hesitate to come back nor recommend it.

Koivunotko mökki, Kitee, Järvi-Suomi

Oriol, Suomi

Yes the cottage was great and in a  beautiful spot.

The contact person very friendly and supportive.

Heporanta mökki, Hankasalmi, Järvi-Suomi

Jörg, Suomi

We have enjoyed the stay at Hevonkuusi in the Finnish Lakeland, however there were some minor setback (e.g. dirty dishes in the dishwasher, missing knives). But in general, the nature surrounding was perfect, we have really liked the lake and silence around the cottage. Our kids definitely loved darts 🙂

Hevonkuusi mökki, Hankasalmi, Järvi-Suomi

Juraj, Slovakia

Everything was good in the cottage, and we had a wonderful time. Thank you.

Lakeside Fox mökki, Kesälahti, Järvi-Suomi

Ziyi, Suomi

Mökkiloma oli oikein onnistunut. Mökki oli oikein hyvä, hyvin varusteltu, tilava ja puusauna loistava. Parhaimmillaan 6 aikuista ja 2 lasta majoittuivat enemmän kuin hyvin. Maisema/ympäristö oli ihan top 10 kamaa. Kalaakin saatiin. Osa kävi savusaunassa (jollaisessa eivät olleet ikinä ennen käyneet) ja oli kuulemma elämys. Paikan omistaja oli oikein mukava, avulias ja rento tyyppi – ja mitä itse hetken sivusta kuulin, niin englantikin sujui hyvin. Jos nyt jotain miinusta täytyy paikasta sanoa, niin mökin sähköliesi/-uuni voisi olla parempi ja ainoa telkkari voisi olla alakerrassa. Tultiin tosin hyvin toimeen näidenkin asioiden kanssa. Eli jokseenkin hieno paikka. Kouluarvosanaksi antaisin 9 (asteikolla 4 – 10).

Isotupa mökki, Joutsa, Järvi-Suomi

Juha, Suomi

Viikonloppumme oli onnistunut ja tilat olivat odotusten mukaiset. Ensivaikutelma mökistä oli vähän harhaanjohtava, sillä mökin lähiympäristö näytti hoitamattomalta (vaikka olikin luonnontilaiseksi tarkoitettu). Omistaja pahoitteli yleisen aluekartan puutetta, sellainen olisi ollut hyödyllinen. Mökkiin mahtui hyvin kahden perheen porukka (9 hlöä). Mökki oli ihan hyvin siivottu ja kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet löytyivät. Saunasta sai oikein hyvät löylyt. Mökki oli melko hintava yhdestä viikonlopusta, mutta muita vaihtoehtoja ei nopealla varoitusajalla isolle porukalle ollut tarjolla. Ranta-alue oli pienehkö, mutta riittävä. Laiturilta pääsi hyvin uimaan. Isommat kalat on ilmeisesti jo kalastettu järvestä, innokkaat kalamiehet saivat vain alamittaisia haukia ja ahvenia. Kaiken kaikkiaan olimme oikein tyytyväisiä viettämäämme viikonloppuun Kaidan Kunkussa.

Kaidan Kunkku mökki, Ristiina, Mikkeli, Järvi-Suomi

Päivi, Suomi