Aurinko-Saaga 2

Ukkohalla, Hyrynsalmi, Kainuu
Sleeps Vieraat: 10
Bedrooms Makuuhuoneet: 5
Bathrooms WC: 3

Tyylikäs ja tunnelmallinen 10 hengen parimökki Ukkohallan matkailukylässä. Mökin kauniisti sisustetut tilat sijaitsevat kahdessa tasossa ja mökkiin mahtuu majoittumaan mukavasti isompikin perhe tai ystäväporukka. Alakerrassa on moderni keittiö, upea ruokailutila ja tunnelmallinen olohuone takalla sekä kolme kahden hengen makuuhuonetta. Alakerrassa sijaitsevat myös upeat pesutilat eli pukuhuone, kylpyhuone kahdella suihkulla ja sähkösauna sekä kaksi WC:tä, joista toinen sijaitsee kylpyhuoneessa. Upealla lasitetulla terassilla on viehättävä ruokailuryhmä ja viihtyisä kulmasohva sekä suuret ikkunat, joista aukeaa kaunis järvimaisema. Järven toisella puolella näkyvät Ukkohallan rinteet. Yläkerrassa sijaitsee pieni leikkipaikka, kolmas WC ja kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joista toisessa on myös vauvansänky ja pieni etätyöpiste. Google Chromecast ja ilmalämpöpumppu. UUTUUS: sähköautonlatauspiste veloituksetta asiakkaan käytössä.

Yhteisessä käytössä naapurien kesken laituri, soutuvene, grillimaja, hiekkaranta ja upea rantaterassi. Hiihtoladut 300m, Ukkohallan palvelut, rinteet ja Saunamaailma & Spa 600m, S-Market Hyrynsalmi 16km, Poroparonin porotila 9km, Hepokönkään vesiputous 32km, Suomussalmi ja Hiljainen kansa 44km.

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Reviews

We had a lot of fun and we are so happy we went. The weather was beautiful, it was like a magical Winter Wonderland. We celebrated an early Christmas together and just made a great amount of new memories.

Roosmarij, Suomi

Tuula – mökkiomistaja

Toivotan sinut tervetulleeksi Aurinko-Saaga 2 mökille!

Huomioitavaa

Check-in 17.00, check-out 11.00

​Lemmikit ja kylpypaljun tuonti kielletty

Loppusiivous sisältyy hintaan.

​Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Lue tästä kohteen varausehdot

​Varaa online tai ota yhteyttä omistajaan

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Katso vuokrahinnat ja tee varaus valitsemalla haluamasi tulo- ja lähtöpäivä.

Katso kartta