Tietosuojaseloste

EU:n tietoturvalain mukainen tietosuojaseloste. Päivitetty 23.9.2022.

Asiakasrekisteristä vastaava yritys on Suomen Mökkivuokraamo, Loimolankatu 17, 80200 Joensuu. Y-tunnus 2020050-1. Yritys varmistaa, että asiakkaiden henkilötiedot käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Tämä rekisteri- ja tietosuojaseloste kertoo kuinka henkilötietojasi käsitellään ja miten niitä säilytetään. Tästä selosteesta löydät aina viimeisimmän version osoitteessa https://mokkivuokraamo.fi.

Asiakasrekisteristämme vastaava henkilö on Pilvi Palonen-Comber, johon voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa info@mokkivuokraamo.fi.

Asiakkaan oikeudet

Suomen Mökkivuokraamo käsittelee henkilötietojasi ainoastaan silloin kun olet hyväksynyt henkilötietojesi käsittelyn mökkivarauksesi yhteydessä tai kun olet tilannut uutiskirjeemme. Sinulla on oikein peruuttaa hyväksyntäsi henkilötietojesi käsittelylle milloin vain, mutta pidä mielessä, että jos olet varannut kohteen sivustoltamme, meidän on käsiteltävä ja säilytettävä henkilötietojasi vielä siihen asti kun varauksesi päättyy.

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi, tai voit pyytää meitä korjaamaan henkilötietojasi toivomallasi tavalla. Sinulla on oikeus myös vaatia meitä poistamaan henkilötietosi asiakasrekisteristämme, sen jälkeen kun henkilötietojasi ei enää varauksen käsittelyn osalta tarvita. Pyynnöt ja vaatimukset tulee esittää Rekisterivastaavalle kirjallisesti sähköpostilla.

Uutiskirjeessämme on peruutuslinkki, jonka avulla voit helposti perua tilauksesi uutiskirjeeseemme milloin tahansa.

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus rekisteritoiminnasta. Suomessa valitukset osoitetaan Tietosuojavaltuutetun toimistoon. Ensisijaisesti suositellaan kuitenkin suoraa yhteydenottoa Rekisterivastaavalle.

Käsiteltävät henkilötiedot

Varauksesi yhteydessä käsittelemme ja säilytämme seuraavat tiedot:

Nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varatun kohteen nimi, varausaika, varauksen hinta, maksetut summat, maksutapa, käyttämämme maksupalvelun maksuviitteet, sähköpostikeskustelut, asiakaspalaute ja tieto siitä, halutaanko tilata uutiskirjeemme.

Huomio, että me emme käsittele emmekä säilytä maksukorttien tietoja. Korttimaksut ja verkkopankkimaksut käsittelee ulkopuolinen maksupalvelumme Paytrail Oyj (katso alla).

Mihin henkilötietojasi käytetään

Käytämme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Kun käsittelemme mökkivarauksesi

  • Kun keskustelemme kanssasi sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta

  • Kun käsittelemme maksujasi

  • Kun lähetämme sinulle kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme (sinun luvallasi)

Miten henkilötietojasi kerätään

Keräämme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Sinulta silloin kun teet mökkivarauksen sivustollamme tai annat meille asiakaspalautetta varauksesi jo päätyttyä

  • Sinulta silloin kuin tilaat uutiskirjeemme

Laillinen perustelu henkilötietojesi käsittelylle

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme varata haluamasi kohteen ja käsitellä varauksesi alusta loppuun asti. Henkilö- ja varaustietojasi säilytetään 6 vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

Kuinka henkilötietojasi jaetaan

Henkilötietosi jaetaan osittain varaamasi kohteen omistajan kanssa, jotta hän osaa toivotulla tavalla valmistautua lomaasi ja jotta hän pystyy esim. lähettämään avainten luovutukseen liittyvää tietoa suoraan sinulle. Samasta syystä myös sinulle jaetaan varaamasi kohteen omistajan yhteystiedot.

Jos olet tilannut meidän uutiskirjeemme, nimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeemme tarjoavan tahon kanssa. Uutiskirjeemme tarjoaa MailChimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. MailChimp toimii tiukkojen velvoitteiden mukaisesti ja vastuullisesti yksityisyyttäsi varjellen ja noudattaen valitsemiasi asetuksia (tilaus/peruutus).

Suomen Mökkivuokraamo ei koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojesi turvaaminen

Henkilötietosi säilytetään sähköisessä muodossa käyttäjätunnuksien takana varausjärjestelmässämme. Tietojasi säilytetään mahdollisesti myös paperisessa muodossa Suomen Mökkivuokraamon lukitussa toimistossa.

Kaikki maksut suoritetaan turvallisesti ulkopuolisen maksupalvelumme kautta, jolloin korttitietoja ei käsitellä eikä säilytetä Suomen Mökkivuokraamon toimistolla eikä varausjärjestelmässä.

Maksupalvelumme tarjoaa Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Y-tunnus 2122839-7.

Google Analytics

Käytämme Google Analytics ohjelmaa, jolla seuraamme verkkopalvelumme käyttöä. Teemme näin, koska haluamme ymmärtää verkkopalvelumme käyttäjiä paremmin ja koska haluamme tarjota heille entistäkin paremman ja mielenkiintoisemman sisällön. Sivuston yksittäisiä käyttäjiä ei koskaan tunnisteta ja vain yleistä tietoa kävijöistä analysoidaan.