TIETOSUOJASELOSTE

Asiakasrekisteri ja tietosuoja

EU:n tietoturvalain mukainen tietosuojaseloste. Päivitetty 23.5.2018.

Asiakasrekisteristä vastaava yritys on Suomen Mökkivuokraamo, Loimolankatu 17, 80230 Joensuu. Y-tunnus 2020050-1.
Yritys varmistaa, että asiakkaiden henkilötiedot käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Tämä rekisteri- ja tietosuojaseloste kertoo kuinka henkilötietojasi käsitellään ja miten niitä säilytetään. Tästä selosteesta löydät aina viimeisimmän version nettisivustollamme www.mokkivuokraamo.fi.

Asiakasrekisteristämme vastaava henkilö on Pilvi Palonen-Comber, johon voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa pilvi@mokkivuokraamo.fi.

Asiakkaan oikeudet

Suomen Mökkivuokraamo käsittelee henkilötietojasi ainoastaan silloin kun olet hyväksynyt henkilötietojesi käsittelyn mökkivarauksesi yhteydessä tai kun olet tilannut uutiskirjeemme. Sinulla on oikein peruuttaa hyväksyntäsi henkilötietojesi käsittelylle milloin vain, mutta pidä mielessä, että jos olet varannut kohteen sivustoltamme, meidän on käsiteltävä ja säilytettävä henkilötietojasi vielä siihen asti kun varauksesi päättyy.

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi, tai voit pyytää meitä korjaamaan henkilötietojasi toivomallasi tavalla. Sinulla on oikeus myös vaatia meitä poistamaan henkilötietosi asiakasrekisteristämme, sen jälkeen kun henkilötietojasi ei enää varauksen käsittelyn osalta tarvita. Pyynnöt ja vaatimukset tulee esittää Rekisterivastaavalle kirjallisesti sähköpostilla.

Uutiskirjeessämme on peruutuslinkki, jonka avulla voit helposti perua tilauksesi uutiskirjeeseemme milloin tahansa.

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus rekisteritoiminnasta. Suomessa valitukset osoitetaan Tietosuojavaltuutetun toimistoon. Ensisijaisesti suositellaan kuitenkin suoraa yhteydenottoa Rekisterivastaavalle.

Käsiteltävät henkilötiedot

Varauksesi yhteydessä käsittelemme ja säilytämme seuraavat tiedot:

Nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varatun kohteen nimi, varausaika, varauksen hinta, maksetut summat, maksutapa, käyttämämme maksupalvelun maksuviitteet, sähköpostikeskustelut, asiakaspalaute ja tieto siitä, halutaanko tilata uutiskirjeemme.

Huomio, että me emme käsittele emmekä säilytä maksukorttien tietoja. Korttimaksut ja verkkopankkimaksut käsittelee ulkopuolinen maksupalvelumme Checkout Finland Oy (katso alla).

Mihin henkilötietojasi käytetään

Käytämme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Kun käsittelemme mökkivarauksesi
  • Kun keskustelemme kanssasi sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta
  • Kun käsittelemme maksujasi
  • Kun lähetämme sinulle kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme (sinun luvallasi)

Miten henkilötietojasi kerätään

Keräämme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Sinulta silloin kun teet mökkivarauksen sivustollamme tai annat meille asiakaspalautetta varauksesi jo päätyttyä
  • Sinulta silloin kuin tilaat uutiskirjeemme

Laillinen perustelu henkilötietojesi käsittelylle

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme varata haluamasi kohteen ja käsitellä varauksesi alusta loppuun asti. Henkilö- ja varaustietojasi säilytetään 6 vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

Kuinka henkilötietojasi jaetaan

Henkilötietosi jaetaan osittain varaamasi kohteen omistajan kanssa, jotta hän osaa toivotulla tavalla valmistautua lomaasi ja jotta hän pystyy esim. lähettämään avainten luovutukseen liittyvää tietoa suoraan sinulle. Samasta syystä myös sinulle jaetaan varaamasi kohteen omistajan yhteystiedot.

Jos olet tilannut meidän uutiskirjeemme, nimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan   uutiskirjeemme tarjoavan tahon kanssa. Uutiskirjeemme tarjoaa MailChimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. MailChimp toimii tiukkojen velvoitteiden mukaisesti ja vastuullisesti yksityisyyttäsi varjellen ja noudattaen valitsemiasi asetuksia (tilaus/peruutus).

Suomen Mökkivuokraamo ei koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojesi turvaaminen

Henkilötietosi säilytetään sähköisessä muodossa käyttäjätunnuksien takana varausjärjestelmässämme. Tietojasi säilytetään mahdollisesti myös paperisessa muodossa Suomen Mökkivuokraamon lukitussa toimistossa.

Kaikki maksut suoritetaan turvallisesti ulkopuolisen maksupalvelumme kautta, jolloin korttitietoja ei käsitellä eikä säilytetä Suomen Mökkivuokraamon toimistolla eikä varausjärjestelmässä.

Maksupalvelumme tarjoaa Checkout Finland Oy, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere. Y-tunnus  2196606-6.

Local Storage (Evästeet)

Jos käytät sivustollamme ’Suosikkini’ toimintoa, tallennamme valitsemasi kohteet sinulle myöhäisempää käyttöä varten käyttämällä Local Storage tekniikkaa. Local Storage on uusi evästeitä muistuttava tekniikka, jota käytetään samalla tavalla kuin evästeitä parantamaan käyttäjäystävällisyyttä sivustollamme.