Villa Raita

Rääkkylä, Pohjois-Karjala
Sleeps Vieraat: 4 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Hurmaava saaristolaishenkinen huvila luonnonkauniilla saarella Rääkkylässä. Huvila on ainoa tällä saarella eikä naapureita siten ole laisinkaan. Saarelle kuljetaan pientä soratietä pitkin ja autolla pääsee sujuvasti pihaan asti. Tasokkaan huvilan tilat ovat kahdessa tasossa ja alakerrassa on hyvin varustettu keittiö ja ruokailutila, olohuone, jossa on kaunis takka, kaksi kahden hengen viihtyisää makuuhuonetta, kodinhoitohuone, WC, kylpyhuone, jossa on suihku ja toinen WC sekä sähkösauna. Lisäksi viehättävä lasiterassi. Alakerran jokaisesta ikkunasta näkyy järvimaisema. Yläkerrassa on tilava seisomakorkuinen parvi ja kaksi vuodetta, siirrettävä etätyöpiste.

Huvila on esteetön ja yksi Suomen harvoja ”hyvinvointimökin” statuksen Visit Finlandilta saaneita.

Ulkona on etelä-länsisuuntaan avautuva terassi ulkokalusteineen, lasikuisti sekä rantaterassi laiturin vieressä. Suojaisan rannan lahdesta löytyy soutuvene, oma luonnonhiekkainen hitaasti syvenevä uimaranta ja nuotiopaikka. Vastapäätä pieni puutarha. Keskellä lasten puumajarakentelualue, keinut, rantalentiskenttä, trampoliini, erilaisia ulkopelejä  ja veneilyliivit (6 kpl). Laiturirantaan huvilalta 30m, hiekkarannelle 90 metriä.

Kanootti, polkupyöriä, lumikenkiä (6 kpl), ja sähköperämoottori lisämaksua vastaan. Kesällä ja vahvan jään aikaan vesiluontorata (4km), vesisuunnistusrata (20 km) ja luontopolku (2.8km) yksityisellä Apajalahden luonnonsuojelualueella (laavu, aitta ja tulisija). Yhteys kylän patikointipolulle ja Etahden saaren pyöräilyreiteille. Yhteensä merkittyjä reittejä on noin 80 kilometriä.Etäisyydet:Rääkkylä (ruokakauppa, kahvila, kirjasto, apteekki, koulut 20km, Paksuniemen vierasvenesatama (kesäravintola, kesäteatteri, kalajalostamo, museorakennuksia, yksityinen arboretu, 2alvella avantouintipaikka) 22 km, Joensuu 64km, Kiteen eläinpuisto ja kylpylä 64km, Outokummun kaivosmuseoalue 75km ja Valamon luostari 87km. Kolin kansallispuisto 140 km. Petkeljärven kansallispuisto 120 km.

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Karelia Cottages

Toivotamme sinut tervetulleeksi Villa Raitaan!

Huomioitavaa

Check-in klo 16.00, check-out klo 12.00

​Lemmikit kielletty

​Kielitaito: suomi, englanti ja saksa

Lue tästä kohteen varausehdot

​Varaa online tai ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Katso vuokrahinnat ja tee varaus valitsemalla haluamasi tulo- ja lähtöpäivä.

Katso kartta