Vesamaa

Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa
Sleeps Vieraat: 6 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Vesamaa on tunnelmallinen hirsitalo 8 hengelle upeissa maalaismaisemissa Peränteen kylässä Ähtärissä. Arvokkaasti vanhentunut 100-vuotias talo on remontoitu kauniisti talon historiaa kunnioittaen. Talon kodikas sydän on historiaa huokuva tupa, jossa on hyvin varustettu keittiö, kuuden hengen ruokailutila, kaunis avotakka ja keinutuoli. Keittiön varusteisiin kuuluu mm. astianpesukone, liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin. Makuuhuoneita on kaksi ja niistä isommassa on 160 cm leveä parivuode ja pienemmässä on levitettävä 140 cm leveä parivuode sekä yhden hengen 80 cm leveä ylävuode. Tuvassa on lisäksi levitettävä 160 cm leveä siskonpeti sekä kaksi patjapaikkaa. WC tilassa on myös suihku. Pinnasänky saatavilla perheen pienimmille. Ilmalämpöpumppu.

Talon pihalla on innokkaille grillaajille kätevä kaasugrilli sekä tunnelmallinen puulämmitteinen pihasauna, joka tarjoaa vieraille rentouttavat löylyt päivän päätteeksi. Vieraiden käytössä on myös talon oma hiekkaranta auringosta nauttimiseen ja uimiseen. Rannassa vieraita odottaa soutuvene. Talon ympäristö ja ranta tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Voit pelata pihapelejä, kalastaa, marjastaa tai sienestää, uida tai vain rentoutua ja nauttia joutenolosta. Mökin lähellä on selkeät lenkkeilymaastot ja Ähtärissä on frisbeegolf, urheilukenttä ja parkour puisto. Talviaktiviteettehin kuuluu hiihtäminen, luisteleminen ja pilkkiminen.

ETÄISYYDET: Ranta (Vähä Haapajärvi) 50 m, hiihtoladut 100 m, Ähtäri (ruokakaupat, Alko, apteekki, ravintolapalvelut), Ähtäri Zoo, Flow Park ja Golf 20 km, Tuurin kyläkauppa 20 km, Seinäjoki 80 km ja Tampere (Power Park ja Särkänniemi) 130 km.

HINNAT: Alkaen 100€ / yö. Liinavaatteet 10€ / hlö. Loppusiivous 80€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Vesamaa arvostelut

Vesamaa on uusi kohde palvelussamme. Lue alta arvosteluja muilta sivustoilta.

Mökki sijaitsi erittäin rauhallisella ja kauniilla paikalla eikä turha valosaaste häirinnyt syysillan tähtitaivaan katselua. Mökki oli myös kaikinpuolin siisti & puhdas ja sieltä löytyi kaikki tarvittavat asiat helposti. Majoittajalle kiitokset selkeistä ohjeista ja nopeista vastauksista, kun majoituksen aikana tuli kysymyksiä! -Suosittelen-

Kimmo

Ihanan rauhallinen paikka ja kaunis ympäristö. Iso plussa lapsiystävällisyydestä. Paikalla oli pinnasänky, syöttötuoli, juniortuoli, leluja, jopa pelastusliivit lapsille. Myös ranta oli lapsiystävällinen. Viihdyimme oikein hyvin ja tulemme mielellämme joskus taas uudestaan!

Mia

Majoituimme Laurin kohteessa isolla porukalla. Mökki on hienolla paikalla lähellä järveä. Talo oli hieman pieni suurelle ryhmälle, mutta tilaa oli sitäkin enemmän suurella piha-alueella, jossa pystyi pelaamaan mökkipelejä. Lauri vastasi aina nopeasti kysymyksiin.

Veikko

Erittäin rauhallinen ympäristö ja mukava hirsimökki. Nautimme olostamme ja koira oli haltioissaan suuresta pihasta.

Sari

Kaunis mökki kauniilla paikalla. Lyhyen ajomatkan päässä Ähtärin nähtävyyksistä ja kiinnostavista kohteista.

Heljä

Lauri – Mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.