Näin varaat mökin palvelussamme

Näin teet varauksen Mökkivuokraamon tuottamassa ja hallinnoimassa palvelussa, jolla tarkoitetaan www.mokkivuokraamo.fi ja www.finlandcottagerentals.com verkkosivustoja. Teet varauksen aina suoraan mökkiomistajalle parhaaseen hintaan ja hyväksyt varauksen tehdessäsi omistajan omat varausehdot.

​Varauksen tekeminen

Voit tehdä varauksen palvelussamme joko kohdesivulla olevan online varauskalenterin avulla tai ottamalla yhteyttä suoraan mökkiomistajaan esim. puhelimella tai OTA YHTEYTTÄ napin takaa avautuvalla yhteydenottolomakkeella. Mökkiomistajan hyväksymät varaustavat on ilmoitettu kohdesivulla sijaitsevassa omistajaprofiilissa, jossa on myös linkki mökkiomistajan omiin varausehtoihin.

Jos online varauksia ei mainita omistajaprofiilissa, voi varauksen tehdä vain muilla siinä mainituilla tavoilla. Varauskalenteri on tällöin käytössä kohdesivulla vain tiedoksi asiakkaalle kohteen ajankohtaisesta varaustilanteesta ja vuokrahinnoista.

Online varaukset ja maksuehdot

Jos haluamassasi kohteessa voi tehdä online varauksen, valitse varauskalenterista haluttu tulo- ja lähtöpäivä. Kalenteri näyttää tällöin hinnan kyseiselle ajankohdalle. Jos varaus tulee maksaa kokonaan kerralla, näkyy varauskalenterissa vain yksi summa. Jos taas varauksen voi maksaa kahdessa erässä, näkyy varauskalenterissa erikseen myös ennakkomaksun osuus. Online varauksista saat aina alustavan automaattisen varausvahvistuksen välittömästi sähköpostiisi. Jos et löydä varausvahvistusta sähköpostistasi, tarkista ystävällisesti myös roskaposti.

Varauksissa noudatetaan kunkin mökkiomistajan omia maksuehtoja. Useimmissa kohteissa varaus maksetaan laskulla, jonka mökkiomistaja lähettää sinulle pian varauksesi jälkeen sähköpostitse. Varaus on vahvistettu lopullisesti vasta kun mökkiomistaja on tarkistanut varauksesi ja lähettänyt laskun sähköpostiisi. Joissakin kohteissa on mahdollista maksaa myös Visma Pay verkkomaksuilla. Tällöin maksu suoritetaan heti varauksen yhteydessä joko pankkikortilla tai verkkopankin kautta.

Varaukset mökkiomistajan omassa verkkokaupassa

Joissakin kohteissa varauksen voi tehdä mökkiomistajan omilla kotisivuilla, suoraan mökkiomistajan omassa verkkokaupassa tai jonkun kolmannen osapuolen ylläpitämässä verkkokaupassa (esim. Johku). Tällöin kohdesivun omistajaprofiilissa on esim. VERKKOKAUPPAAN nappi, josta siirrytään tekemään online varaus mökkiomistajan omaan verkkokauppaan tai muuhun kolmannen osapuolen verkkokauppaan. Tällöin varaukseen sovelletaan mökkiomistajan ja/tai tämän käyttämän verkkokaupan varausehtoja.

Jos omistajaprofiilissa on nappi mökkiomistajan omaan tai kolmannen osapuolen verkkokauppaan tai mökkiomistajan omille kotisivuille, varausta ei tule tehdä kohdesivulla olevan varauskalenterin kautta.

Varauskalenteri ei käytössä

Jos kohdesivulla ei ole varauskalenteria, tulee varaustilannetta ja hintoja kysyä suoraan mökkiomistajalta esim. puhelimella tai yhteydenottolomakkeella. Varaukset tehdään myös muulla omistajaprofiilissa mainitulla tavalla.

Peruutukset ja muutokset

Jos haluat peruuttaa varauksesi tai tehdä siihen muutoksia, tulee sinun ottaa yhteyttä suoraan varaamasi kohteen omistajaan. Peruutustapauksissa ja varaukseen tehtävissä muutoksissa sovelletaan aina mökkiomistajan omia varausehtoja, jotka olet hyväksynyt varauksen tehdessäsi.

Mökkivuokraamon vastuut

Palvelumme toimii kauppapaikkana, jossa voit hakea, tehdä varaustiedusteluja ja varata loma-asuntoja suoraan kohteen omistajalta. Mökkivuokraamo vastaa palvelun ylläpidosta, käyttömukavuudesta ja tietoturvallisuudesta, mutta ei ole osapuolena palvelun kautta syntyneissä varauksissa, vuokrasopimuksissa tai maksusitoumuksissa.

Mökkiomistajan vastuut

Mökkiomistaja vastaa itse oman kohteensa kuvauksesta ja sen paikkansapitävyydestä sekä oman kohteensa varaustilanteen päivittämisestä palvelussamme. Omistaja vastaa itse myös kaikista omista tuotteistaan ja palveluistaan, varauksien, asiakasmaksujen ja henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä sekä loma-asunnon siisteydestä, turvallisuudesta ja huoltotöistä.

Vahvistetut omistajat

Vahvistamme aina jokaisen mökkiomistajan henkilöllisyyden ennen tämän kohteiden lisäämistä palveluumme varmistaaksemme turvallisen varaamisen. Henkilöllisyystiedoista vahvistetaan mökkiomistajan nimi, kotiosoite, henkilötunnus sekä vuokrattavan kohteen nimi ja osoite. Jos kohteen omistaja on yritys, vahvistamme myös yrityksen nimen ja y-tunnuksen.

Tietosuoja ja evästeet

Palvelussamme käytetään evästeitä, jotta palvelumme käyttäminen olisi sinulle mahdollimman sujuvaa. Käytämme myös Google Analytics palvelua, joka auttaa meitä ymmärtämään paremmin sivustomme käyttäjiä. Kaikki tiedot käsitellään anonyymisti eikä ketään yksittäistä käyttäjää pystytä tunnistamaan.

Mikäli palvelumme käyttäjä ohjataan palvelun kautta mökkiomistajan omaan tai muun kolmannen osapuolen verkkopalveluun, tai mökkiomistajan omille kotisivuille, vastaavat näiden palveluiden omistajat tällöin verkkokaupan ja kotisivujen käyttäjien tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.