Rekisteriseloste

Asiakasrekisteristä vastaava yritys on Suomen Mökkivuokraamo, Loimolankatu 17, 80200 Joensuu. Y-tunnus 2020050-1. Yritys varmistaa, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tämä rekisteriseloste kertoo kuinka henkilötietojasi käsitellään ja miten niitä säilytetään.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietojasi kun liityt palveluumme ja kun laskutamme sinulta vuosimaksuja vuosittain. Asiakasrekisterimme sisältää yhteistyökumppaniemme etu- ja sukunimen, henkilötunnuksen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Yrityksien tiedot sisältävät myös yrityksen nimen ja Y-tunnuksen. 

Voit pyytää meiltä halutessasi kopion henkilötiedoistasi, tai voit pyytää meitä korjaamaan henkilötietojasi toivomallasi tavalla. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi asiakasrekisteristämme, kun irtisanot palvelusopimuksemme. Pyynnöt esitetään meille kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@mokkivuokraamo.fi

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus rekisteritoiminnasta ja Suomessa valitukset osoitetaan Tietosuojavaltuutetun toimistoon. Ensisijaisesti suositellaan kuitenkin yhteydenottoa yritykseemme.

​Mihin henkilötietojasi käytetään

Henkilötietojasi käytetään asiakkuutesi rekisteröimiseen ja henkilöllisyytesi vahvistamiseen palveluun liittymisesi yhteydessä. Sähköpostiosoitettasi käytetään myöhemmin myös ensisijaiseen yhteydenpitoon, jotta voimme pitää sinut ajantasalla esim. palvelumme muutoksista, päivityksistä ja uudistuksista sekä mahdollisista tilapäisistä katkoksista palveluumme. 

Puhelinnumerosi näytetään palvelussamme kohteesi sivulla vain sinun luvallasi, jotta palvelumme käyttäjät voivat olla yhteydessä sinuun mökkivuokraukseen liittyvissä tiedusteluissa. Sähköpostiosoitettasi ei näytetä koskaan suoraan kohteesi sivulla, vaan palvelumme käyttäjä voi ottaa sinuun yhteyttä vain yhteydenottolomakkeella, joka lähetetään sähköpostiisi.

Miten henkilötietojasi kerätään

Keräämme henkilötietosi palvelumme ilmoittautumislomakkeella, jonka täytät palveluumme liittymisen yhteydessä. Saatamme kerätä henkilötietoja sinulta myös sähköpostitse, jos tarvitsemme täydennystä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamiisi tietoihin. 

Laillinen perustelu henkilötietojesi käsittelylle

Henkilötietojasi käsitellään, koska tarvitsemme varmuuden henkilöllisyydestäsi, jotta voimme ilmoittaa loma.asuntosi palveluumme. Vahvistamme kaikkien yhteistyökumppaniemme henkilöllisyyden ennen kuin hyväksymme uuden loma-asunnon palveluumme, jotta voimme tarjota palvelumme käyttäjille turvallisen ja luotettavan mökkivuokrauspalvelun. Jatkossa henkilötietojasi tarvitaan palvelumme ylläpitämiseen ja vuosimaksujen perimiseen asiakkailtamme vuosittain. Henkilö- ja varaustietojasi säilytetään 6 vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

Kuinka henkilötietojasi jaetaan

Jotta voimme avata sinulle WebiaBooking tilin, jonka kautta hallitset oman kohteesi tietoja, varauskalenteria ja hintoja palvelussamme, nimesi ja sähköpostisoitteesi tallennetaan myös yhteistyökumppanimme Webia Oy:n tietokantaan (Webia, Y-tunnus 3013481-9, sähköposti: info@webia.fi, puhelin: 045 783 61180, https://webia.fi). WebiaBooking käyttäjänä olet oikeutettu Webian asiakastukeen ja saat ajankohtaista tietoa järjestelmän päivityksistä, mahdollisista häiriöistä ja muutoksista palveluun ja tekniseen tukeen suoraan sähköpostiisi.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, nimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeemme tarjoavan tahon kanssa. Uutiskirjeemme tarjoaa MailChimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. MailChimp toimii tiukkojen velvoitteiden mukaisesti ja vastuullisesti yksityisyyttäsi varjellen ja noudattaen valitsemiasi asetuksia (tilaus/peruutus).

Tietojasi muille tahoille luovutetaan vain voimassaolevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa eikä henkilötietojasi myydä koskaan eteenpäin markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille.

Henkilötietojesi turvaaminen

Henkilötietosi säilytetään sähköisessä muodossa salasanan takana yrityksemme pilvipalvelussa. Tietojasi saatetaan joissain tapauksissa säilyttää myös paperisessa muodossa yrityksemme lukitussa toimistossa.