Rekisteriseloste

Asiakasrekisteristä vastaava yritys on Suomen Mökkivuokraamo, Loimolankatu 17, 80200 Joensuu. Y-tunnus 2020050-1. Yritys varmistaa, että asiakkaiden henkilötiedot käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tämä rekisteriseloste kertoo kuinka henkilötietojasi käsitellään ja miten niitä säilytetään. Tästä selosteesta löydät aina viimeisimmän version osoitteessa https://mokkivuokraamo.fi. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteessa info@mokkivuokraamo.fi.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietojasi kun liityt palveluumme ja kun laskutamme sinulta vuosimaksuja vuosittain. Käsiteltävät henkilötiedot käsittävät asiakkaamme nimen ja henkilötunnuksen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kielitaidon. Yrityksiltä pyydetään myös yrityksen nimi ja Y-tunnus. 

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi, tai voit pyytää meitä korjaamaan henkilötietojasi toivomallasi tavalla. Sinulla on oikeus myös vaatia meitä poistamaan henkilötietosi asiakasrekisteristämme, kun irtisanot palvelusopimuksemme. Pyynnöt ja vaatimukset tulee esittää meille kirjallisesti sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus rekisteritoiminnasta ja Suomessa valitukset osoitetaan Tietosuojavaltuutetun toimistoon. Ensisijaisesti suositellaan kuitenkin suoraa yhteydenottoa yrityksemme Rekisterivastaavalle.

​Mihin henkilötietojasi käytetään

Henkilötietojasi tarvitaan, jotta voimme rekisteröidä sinut asiakkaaksemme ja jotta voimme tarjota loma-asuntosi vuokralle palvelussamme. Henkilötietojasi käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen palveluun liittymisesi yhteydessä ja myöhemmin yhteydenpitoon, jotta voimme pitää sinut ajantasalla esim. palvelumme muutoksista, päivityksistä ja uudistuksista sekä mahdollisista tilapäisistä katkoksista palveluumme. 

Henkilötietojasi ylläpidetään asiakasrekisterissämme ja niitä voidaan näyttää palvelussamme sinun luvallasi myös palvelumme käyttäjille, jotta he voivat olla sinuun yhteydessä mökkivuokraukseen liittyvissä tiedusteluissa esim. puhelimella tai sähköpostitse.    

Miten henkilötietojasi kerätään

Keräämme henkilötietosi palvelumme ilmoittautumislomakkeella, jonka täytät palveluumme liittymisen yhteydessä. Saatamme kerätä henkilötietoja sinulta myös sähköpostitse, jos tarvitsemme täydennystä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamiisi tietoihin. 

Laillinen perustelu henkilötietojesi käsittelylle

Henkilötietojasi käsitellään, koska tarvitsemme varmuuden henkilöllisyydestäsi, jotta voimme ilmoittaa loma.asuntosi palveluumme. Vahvistamme kaikkien yhteistyökumppaniemme henkilöllisyyden ennen kuin hyväksymme uuden loma-asunnon palveluumme, jotta voimme tarjota palvelumme käyttäjille turvallisen ja luotettavan mökkivuokrauspalvelun. Jatkossa henkilötietojasi tarvitaan palvelumme ylläpitämiseen ja vuosimaksujen perimiseen asiakkailtamme vuosittain. Henkilö- ja varaustietojasi säilytetään 6 vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

Kuinka henkilötietojasi jaetaan

Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, nimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeemme tarjoavan tahon kanssa. Uutiskirjeemme tarjoaa MailChimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. MailChimp toimii tiukkojen velvoitteiden mukaisesti ja vastuullisesti yksityisyyttäsi varjellen ja noudattaen valitsemiasi asetuksia (tilaus/peruutus).

Henkilötietojesi turvaaminen

Henkilötietosi säilytetään sähköisessä muodossa salasanan takana yrityksemme pilvipalvelussa. Tietojasi saatetaan joissain tapauksissa säilyttää myös paperisessa muodossa yrityksemme lukitussa toimistossa.