Ähtäri mökit – Etelä-Pohjanmaa

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Ähtärissä. Viihtyisät huvilat, lomahuoneistot ja mökit Ähtärissä aina parhaaseen hintaan.   

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Ähtäri mökit ja majoitus Ähtärissä

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Ähtärissä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin luksushuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Ähtärissä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta jos online varaukset eivät ole mahdollisia, voit varata kohteen myös ottamalla yhteyttä majoittajaan. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Ähtäri sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa noin 100 km:n päässä Jyväskylästä. Vieraile kuuluisassa Tuurin kyläkaupassa ja näe hellyttävät pandat ja muut mainiot eläimet Ähtärin eläinpuistossa.

Vuokramökit Ähtärissä ja Ähtäri majoitus

Majoitus Ähtärissä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Pienemmät vuokramökit Ähtärissä ovat erityisesti pariskuntien suosiossa kun taas tilavammat ja kooltaan isommat mökit ja huvilat vastaavat paremmin perheiden ja ystäväporukoiden tarpeisiin. Majoitus Ähtärissä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös oma ranta, laituri ja soutuvene.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Ähtäri vuokramökit ja aktiviteetit

Ähtäri on suosittu lomakohde erityisesti kesällä, jolloin mökkikansa suuntaan järvien ja jokien rannoille mökkeilemään. Kesällä valoisat yöt tarjoavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Ui puhtaassa vesistössä, kalasta keskiyön auringon alla tai grillaa maittavat grilliherkut koko porukalle. Nauti hiljaisuudesta melontaretkellä, seikkaile järvellä SUP laudalla tai pyöräile mahtavissa maisemissa yksin tai hyvässä seurassa. Innokkaille valokuvaajille löytyy myös kauniita maisemia ja sykähdyttäviä näkymiä ikuistettavaksi.

Talvella voit hiihtää, lumikenkäillä, luistella tai talvipyöräillä laakeissa peltomaisemissa. Jäätyvät vesistöt Ähtärissä tarjoavat mahdollisuuden tarkastella maisemia myös järviltä käsin. Nauti retkieväät yhdellä alueen monista laavuista tai pulahda avantoon uimaan. Vauhdin hurmaan moottorikelkkaillen on myös hyvät mahdollisuudet, mutta jos rauhallinen meno on enemmän sinun juttusi, voit aina kokeilla esimerkiksi pilkkimistä.

Ähtärissä lomailet ja harrastat helposti myös koiran tai muun lemmikin kanssa. Tarjolla on monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot, joissa viihtyy niin kaikenkarvaiset lemmikit kuin heidän omistajansakin.

Sää ja liikenneyhteydet Ähtärissä

Jyväskylän lentoasemalta ja Jyväskylän keskustasta ajoaika Ähtäriin on vain noin 1 tunti ja 30 minuuttia. Suuri osa matkasta taittuu hiljaisia maanteitä pitkin.

Jyväskylän rautatieasemalta matkaa tulee noin 113 km.

Katso sääennuste Ähtärissä tästä: www.foreca.fi/Finland/Ahtari

Katso lumitilanne Ähtärissä tästä: www.foreca.fi/Finland/Ahtari/map/lumensyvyys