Downtown Rovaniemi

Rovaniemi, Lappi
Sleeps Vieraat: 5 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Downtown Rovaniemi tuo skandinaavisen designin 85:n neliömetrin valoisaan tilaan. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa Rovaniemen keskustassa ja majoittaa 5+4 lomailijaa. Asunnon alkuperäinen pohjapiirustus – käytävä, olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone saunoineen – on täysin uudistettu isännän uuden raikkaan näkemyksen mukaan. Nyt puolet asunnosta täyttää avoin oleskelu-/ruokailu-/keittiötila, ja loput asunnosta on jaettu kahdelle makuuhuoneelle, vaatesäilytykselle, pyykkihuoneelle, parvekkeelle, kylpyhuoneelle sekä saunalle.

Downtown Rovaniemi asunnossa voit päästä nauttimaan kauniista kaupunkimaisemasta revontulten alla. Kuuluisan suomalaisen Alvar Aallon suunnittelemat astiat, valaisimet ja kalusteet on tarkoin valittu ja aseteltu korostamaan yksinkertaisuutta sekä mukavuutta, mutta myös luomaan laadukasta lomatunnelmaa. Rovaniemen suosituin matkailukohde eli Joulupukin Pajakylä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Pajakylässä pääset tapaamaan itse Joulupukin, voit postittaa kortin ystävälle Joulupukin omasta postitoimistosta tai ylittää napapiirin.

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman. Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, moottorikelkka-ajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä. Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

Alkaen 270€ / yö. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Downtown Rovaniemi huoneistosta ei ole vielä arvosteluja

Arctic Dreams House

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 15.00, check-out 12.00

​Lemmikit kielletty

Hinnat kalenterissa max. 6 hengelle

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa Online 24/7

Tee online varaus Arctic Dreams verkkokaupassa.
Ei online varauksia alla olevan kalenterin kautta!