Grand Hideout Lake Päijänne

Asikkala, Päijät-Häme
Sleeps Vieraat: 14
Bedrooms Makuuhuoneet: 5
Bathrooms WC: 6

Grand Hideout Lake Päijänne on ainutlaatuinen lomaparatiisi 14 hengelle Vääksyssä. Ylellinen huvila sijaitsee kauniilla paikalla Päijänteen rannalla ja upeaan lomakokonaisuuteen kuuluu esim. laajat aurinko- ja rantaterassit, kaksi ulkoporeallasta, oma Padel-kenttä ja laadukas ulkokuntosali. Majoitustilaa huvilassa on yhteensä 392m2 ja huvilan avarassa oleskelutilassa viihtyvät yhdessä isommatkin seurueet. Tilavassa olohuoneessa on iso kulmasohva, Smart TV ja takka. Hyvin varustellusta keittiöstä löydät laadukkaat kodinkoneet ja ison ruokapöydän 10 hengelle. Makuuhuoneita huvilassa on yhteensä viisi ja niistä kahdessa on parivuode ja oma suihku. Kolmannessa makuuhuoneessa on parivuode ja oma suihku sekä yksi erillinen vuode. Neljännessä makuuhuoneessa on parivuode ja korotettu parvitila, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi viidennessä makuuhuoneessa on parivuode ja korotettu parvitila, jossa on yksi erillinen vuode. Huvilassa on myös kodinhoitotila, kylpyhuone suihkulla, sähkösauna ja lisäksi infrapunasauna.

Huvilan laajalla aurinkoterassilla on kaasugrilli, iso ruokapöytä sekä aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja leppoisien kesäpäivien viettoon. Aurinkoterassilla on myös laadukas ulkoporeallas, jossa nautit lämpimistä poreista upeaa järvinäkymää ihastellen. Hienohiekkaisen uimarannan tuntumassa on lisäksi rantaterassi, jossa on myös kaasugrilli, ruokailuryhmä, aurinkotuoleja ja varjoja sekä toinen ulkoporeallas. Lomailijoiden käytössä on lisäksi pizzauuni, jolla loihdin makoisat pitsat koko seurueelle käden käänteessä. Rannan pitkä venelaituri ja puulämmitteinen ihastuttava rantasauna täydentävät upean lomakokonaisuuden. Huvilan laajalta tontilta löydät myös grillikatoksen, Padel-kentän, monipuolisen ulkokuntosalin ja lapsille upean leikkimökin. 

ETÄISYYDET: Ravintola 5 km, Vääksy 10 km, Päijänteen kansallispuisto 17 km, Messilän rinteet 21 km, Lahti 30 km ja Helsinki 120 km.

HINNAT: Alkaen 2650€ / yö. Hinta sisältää valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Grand Hideout Lake Päijänne huvilasta ei ole vielä arvosteluja

Jukka / Grand Hideout

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 15.00, check-out 12.00

​Pienet koirat sallittu erikseen sovittaessa

Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.