Haistila

Ranua, Lappi
Sleeps Vieraat: 8 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 1

Haistila on vuonna 1964 rakennettu tyylikäs omakotitalo, joka tarjoaa kodikasta tunnelmaa ja erinomaiset puitteet majoittumiseen. Haistila on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2019. Tämä noin 120 m2:n tilava majoituspaikka tarjoaa vuoteet jopa 13 majoittujalle. Kolmen makuuhuoneen asunto keskittyy avoimeen oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilaan, jossa on tunnelmallinen puilla lämmitettävä hella lasiluukulla. Voit nauttia valoisasta ja tilavasta yhteistilasta sekä rentoutua rauhallisissa makuuhuoneissa. Rentoudu lämpimissä saunan löylyissä ja vilvoittele isolla terassilla, missä on mahdollisuus nähdä revontulia. Terassilla on oleskeluryhmä ja grilli. 

Haistila sijaitsee 18 kilometrin päässä Ranuan keskustasta ja 15 kilometrin päässä Ranuan Eläinpuistosta. Henkilökuntamme on valmiina järjestämään erinlaisia aktiviteetteja esim husky- ja moottorikelkkasafareja, porotilavierailuja, revontulisafareja ja hevosajeluja. Rovaniemen lentokenttä sijaitsee noin 70 kilometrin päässä kohteesta. Tervetuloa nauttimaan lomastasi Haistilassa!

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman. Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, moottorikelkka-ajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo -eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä. Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Majoittaja: Arctic Dreams House

Tervetuloa majoittumaan Haistilaan!

Huomioitavaa

Check-in klo 15.00, check-out klo 12.00

​​Lemmikit tervetulleita

Hinnat kalenterissa max. 6 hengelle

Hinnat sis. loppusiivouksen ja liinavaatteet

​Kielitaito: suomi ja englanti

​Lue tästä kohteen varausehdot (ENG)

​Tee online varaus majoittajan verkkokaupassa

verkkokauppaan

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Tarkista vuokrahinnat ja tee varaus majoittajan verkkokaupassa.

*** Ei online varauksia tämän kalenterin kautta! ***

Katso kartta