Hapero

Mikkeli, Etelä-Savo
Sleeps Vieraat: 6
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 5

Erinomaisesti varustettu 6 hengen upea huvila Kaitajärven rannalla Ristiinassa, Mikkelissä. Huvilan tilat ovat kahdessa tasossa ja ylemmässä kerroksessa on moderni keittiö ja ruokailutila, viehättävä olohuone, jossa on kaunis lämpöä ja tunnelmaa tuova kamiina, WC ja kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa on kummassakin oma WC, suihku, Smart TV ja Blu-ray soitin. Ylemmästä kerroksesta on käynti tilavalle terassille, jossa on  ulkokalusteet ja kätevä kaasugrilli. Huvilan alemmassa kerroksessa on kolmas kahden hengen makuuhuone, jossa on myöskin oma WC, suihku, Smart TV ja Blu-ray soitin, pukuhuone, jossa on huvilan toinen kamiina, WC, infrapunasauna ja kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua ja sähkösauna. Pesutiloista on käynti vilvoitteluterassille. Syöttötuoli etukäteen pyydettäessä ja vauvansänky tilattavissa lisähintaan. Ilmalämpöpumppu viilennykseen kesähelteillä.

Huvilan pihalla puiset portaat vievät alas ihastuttavalle sauna-grillikodalle, joka on vieraiden käytössä 1.5-30.10 lisämaksua vastaan. Aivan rannassa on soutuvene ja laituri. Kylpypalju myös vuokrattavissa lisämaksua vastaan. 

ETÄISYYS: Ranta 20 m, Ristiina (ruokakauppa, ravintola, Alko, kahvila) 7 km, Kenkävero 27 km, Astuvansalmen kalliomaalaukset 29 km, Mikkeli 30 km, Visulahden elämyspuisto 33 km ja Repoveden kansallispuisto 60 km.

HINNAT: Alkaen 181€ / yö. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Hapero arvostelut

Everything was fantastic great cottages/great location/great host.

George, USA

Hapero mökki oli täydellinen.

Tuula ja Heikki

The holiday was great! The cottage, and the whole area, was amazing, and the host was wonderful as well. Loved it!

Jovan, Australia

Kaidan Kiho / Leena & Esko

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.

Visma Pay maksatavat