Hevonkuusi

Hankasalmi, Keski-Suomi
Sleeps Vieraat: 4 + 3
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Viihtyisä 4-7 hengen rantamökki Hankaveden rannalla Hankasalmella. Mökin tilat ovat kahdessa tasossa ja alakerrassa on kodikas keittiö ja ruokailutila kuudelle hengelle, tilava olohuone, jossa on perinteinen punatiilitakka, kaksi kahden hengen makuuhuonetta, kylpyhuone, jossa on suihku ja WC sekä sähkösauna. Yläkerrassa on parvitila, jossa on vuoteet kahdelle hengelle. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Mökin terassilla on pöytä ja tuolit ja mökin pihalla on perinteinen puutarhakeinu, grillikatos ja tunnelmallinen puilla lämmitettävä rantasauna, jonka yhteydessä on myös suihku ja takkahuone. Rannasta löydät myös laiturin ja soutuveneen. Kivinen ranta ja syvemmällä vedessä jonkin verran isoja luonnonkiviä siellä täällä. Omistajalta vuokrattavana polkupyöriä, kanootteja ja kajakki. Talvella mökkialueella on hiihtoladut, joille pääset suoraan mökin pihasta. 

ETÄISYYDET: Ranta 30 m, Hankasalmi (ruokakauppa, ravintola, kahvila) 14 km, Häkärinteet 18 km, Revontuli Golf 18 km, Konneveden kansallispuisto 39 km, Jyväskylä 60 km ja Jyväskylän lentoasema 85 km.

HINNAT: Alkaen 93€ / yö. Liinavaatteet 15€ / hlö. Loppusiivous 70€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

We have enjoyed the stay at Hevonkuusi in the Finnish Lakeland. The nature surrounding was perfect, we have really liked the lake and silence around the cottage. Our kids definitely loved darts!

Juraj, Slovakia

Mökkiloma oli oikein onnistunut, ei mitään moittimista. Kiitos hyvästä mökistä ja palaamme varmasti taas asiaan.

Jukka

We just spent 3 days at Hevonkuusi but it was a very nice experience. The cottage is beautiful and the location too. We also had a very good and fast assistance during our stay. Hope to repeat the experience in the future.

Marco, Italia

We spent two weeks in Hevonkuusi. There everything was great! The weather changed, but it was good anyway.

Yulia, Venäjä

Saarenpään Lomamökit

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.