Iso-Syöte mökit – Pohjois-Pohjanmaa

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Syötteellä. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Syötteellä aina parhaaseen hintaan.  

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Syöte mökit ja majoitus Syötteellä

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Syötteellä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Syötteellä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta kaikki kohteet ovat varattavissa aina myös sähköpostitse. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Syötteellä viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Lomakeskuksessa on rentoja lounas- ja rinneravintoloita, joihin piipahtaa hiihdon tai laskettelun lomassa sekä tunnelmallisia iltaravintoloita, joissa voit istut iltaa hyvässä seurassa pitemmälläkin kaavalla. Ravintoloiden lisäksi Syötteellä on mukavia kahviloita ja baareja sekä persoonallinen Tunturi Market, jossa myydään elintarvikkeita, paikallisia erikoisuuksia ja matkamuistoja. Kaupasta löydät myös Ranuan Apteekin apteekkikaapin. Arctic Spa kylpylässä nautit höyry- ja perinteisistä saunoista ja upeista altaista, joista on suora näkymä Syötteen tunturilaaksoon. Aktiiviselle liikkujalle löytyy kuntosali ja Iso-Syöteen välinevuokraamo, josta vuokraat kätevästi murtomaasukset, lasketteluvälineet, lumikengät, fatbike polkupyörät ja jopa snowmopot.

Syöte majoitus ja Syöte lomamökit

Majoitus Syötteellä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Syötteellä sijoittuvat paljolti tunturikylän keskustan lähettyville, josta kylän palveluihin ja rinteille voi kipaista kätevästi kävellen. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Syötteellä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Syöte vuokramökit ja Syötteen aktiviteetit

Syöte on rauhallinen ja luonnonläheinen aito lomakohde. Talvella Syötteellä voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on Iso-Syötteellä ja Pikku-Syötteellä yhteensä 26, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 85km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten Syötteellä on Snow Park ja muita vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Syötteellä vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt Syötteellä antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Syötteen luontokeskukselta lähtee eri pituisia vaellusreittejä ja sopivia päiväretkikohteita on useita. Syötteen kansallispuiston siimeksessä elää uhanalaisia lajeja kuten liito-oravia ja maakotkia, joita voit hyvällä onnella nähdä omissa puuhissaan. Lähde SUP-lautailemaan tai melontaretkelle, maastopyöräile mahtavissa tunturimaisemissa, nauti upeista maisemista kalastellen tai valokuvaa Pohjois-Pohjanmaan sykähdyttävää luontoa yöttömän yön pehmeässä valossa.

Sää ja liikenneyhteydet Syötteellä

Voit lentää Helsingistä Syötteelle Oulun, Rovaniemen, Kajaanin tai Kuusamon kautta. Lähin lentoasema on Kuusamossa, josta ajelet Syötteelle noin 90 minuutissa.

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä. Voit jatkaa matkaa junalta bussilla, taksilla tai kimppakyydillä.

Saaga Travelin Skibus Oulusta Syötteelle liikennöi tuttuun tapaan hiihtokauden ajan. Skibussin kyytiin pääsee Limingasta, Kempeleestä, Oulusta ja matkan varrelta.

Syötteen alueella liikkuu myös aluebussi neljää eri linjaa pitkin talvikaudella.

Katso sääennuste Syötteellä tästä: www.foreca.fi/Finland/Iso-Syote

Katso lumitilanne Syötteellä tästä: www.foreca.fi/Finland/Iso-Syote/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?