Karpalo

Levi, Kittilä, Lappi
Sleeps Vieraat: 4 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Viihtyisä ja tunnelmallinen 4-6 hengen mökki Puljutunturin ja Puljun erämaan äärellä pienessä Puljun kylässä 50km Leviltä pohjoiseen. Täällä olet kaukana maailman meluista ja pääset rentoutumaan ja virkistymään luonnon helmassa upeassa ympäristössä. Voit kietoutua kaamoksen syleilyyn, tarkkailla revontulia, hiihdellä keväthangilla, kokea yöttömän yön ja syksyn upean ruskan. Voit patikoida Puljutunturille, metsästää ja kalastaa ja marjametsätkin ovat aivan vieressä. Hiihtolatujen varrella on laavu ja kodat. Ympäristöministeriö on valinnut Puljun erämaakylän valtakunnallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi. Mökiltä avautuu upea maisema kohti Puljutunturia.

Tunnelmallisessa mökissä on kodikas keittiö ja viehättävä tupa, jossa on sohva, nojatuoli, ruokailupöytä ja takka. Lisäksi mökin alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, WC ja kylpyhuone, jossa on suihku ja sähkölämmitteinen sauna. Ylhäällä on pieni parvitila (matala katto), jossa on lisävuoteet kahdelle hengelle patjoilla. Vauvansänky ja syöttötuoli saatavilla etukäteen pyydettäessä. Mökin terassilla on pöytä ja tuoleja. Lähimmät palvelut sijaitsevat Levin hiihtokeskuksessa. 

ETÄISYYDET: Puljun erämaa 1 km, Levin palvelut ja laskettelurinteet 50 km ja Kittilän lentoasema 70 km.

HINNAT: Alkaen 116€ / yö. Hintaan sisältyy loppusiivous. Liinavaatteet 18€ / hlö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Karpalo arvostelut

It was fantastic, the owner was lovely and the cottage was perfect. It was a very pleasant and peaceful winter holiday.

Marie

We enjoyed our stay in Finland very much. Karpalo cottage suited our needs completely, was cosy and well equipped. We can fully recommend it to other guests. Pulju is a very nice place, very quiet, ski and snowshoe tours into the national park were very impressive.

Peter, Sveitsi

A few years ago, we spent a week in Juolukka cottage in Pulju and had a magical introduction to the beauty of Lapland. In December, we returned to Pulju, this time staying in Karpalo cottage with our two young children. It was just as great the second time around. The cottage was beautiful, well equipped and very well maintained. The boys loved being surrounded by the snow and insisted that we come back again for a longer period next time. It was fantastic to see our boys enjoying it as much as we did the first time.

Ameer, Australia

Many thanks to the cabin owners for a wonderful stay at the Karpalo log cabin. A truly magical experience!

Isabella, Iso-Britannia

Pirjo – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.