Kastehelmi

Suonenjoki, Pohjois-Savo
Sleeps Vieraat: 4 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Kastehelmi on ihastuttava 4-8 hengen rantamökki kalaisan ja saarisen Kuvansi-järven rannalla Suonenjoella. Upea mökkikokonaisuus muodostuu päämökistä (67 m2, jossa on ilmalämpöpumppu viilennysominaisuudella), rantasaunasta ja tilavasta saunatuvasta (42 m2) sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuvasta aittahuoneesta (14 m2), jossa on lisävuoteet kahdelle. Päämökin viehättävän oleskelutilan muodostaa viihtyisä olohuone, jossa on TV, takka ja ihastuttava makuunurkkaus kahdelle. Isosta maisemaikkunasta on upeat näkymät rauhalliselle Kuvansi-järvelle. Hyvin varustetussa keittiössä on ruokailutila 4 – 6 (8) henkilölle. Lisäksi mökistä löytyy verhon takaa makuualkovi, jossa on vuodesohva kahdelle. Mökissä moderni WC / suihkuhuone. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä. Juomavesi tuodaan mökille lähdevesikanistereissa.

Tunnelmallisella terassilla on ulkokalusteryhmä, puutarhakeinu, iso pallogrilli ja leikkimökki. Terassin läheisyydessä sijaitsee myös laadukas Rane-uuni, jossa voidaan kypsentää kaloja ja lähes kaikenlaisia uuniruokia. Erillisessä aittahuoneessa on sohva, lipasto ja vuoteet kahdelle hengelle. Mökin pihassa kukkatalo ja rannassa tunnelmallinen rantasauna, jonka yhteydessä on myös tilava oleskelutila. Mökkirannassa vieraiden käyttöön on myös soutuvene, puugrilli sekä ihastuttava huvimaja, jossa vieraat voivat istuskella ja nauttia lämpimistä kesäilloista. Ranta on matala ja hiekkapohjainen ja sopii siten myös pienten lasten vesileikkeihin. Veteen pääsee helposti leveitä puuportaita pitkin (3 porrasta).

Kohteen virtuaalinen esittely: https://360.safetycon.fi/viewer/08d9342c-3e42-4e39-8ff8-cb13cee307a1. Videon jälkeen sisätiloja on hiukan sisustettu uudelleen uusilla sisustusmateriaaleilla. Huonekalut ovat lähes kaikki kuitenkin entiset, muutama kaappi on vaihtunut olohuoneeseen.

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Sirkku – mökkiomistaja

Toivotan sinut tervetulleeksi Kastehelmi mökkiin!

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä

Lue tästä kohteen varausehdot

​Varaa online tai ota yhteyttä omistajaan

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Katso vuokrahinnat ja tee varaus valitsemalla haluamasi tulo- ja lähtöpäivä.

Katso kartta