Kiuaskero

Levi, Kittilä, Lappi
Sleeps Vieraat: 6 + 1
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 2

Kiuaskero on viihtyisä paritalon hirsihuoneisto 6+1 hengelle rauhallisella Nuottirakan alueella Levillä. Levikeskuksen monipuoliset palvelut ovat vain noin 1 kilometrin päässä ja helposti saavutettavissa myös kävellen. Mökin tilat ovat kahdessa tasossa ja alakerrassa on hyvin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone ja ruokapöytä 6 hengelle sekä viihtyisä takallinen olohuone, jossa on mukava sohva, nojatuolit ja TV. Alakerrasta löydät myös erillisen WC:n sekä viehättävän makuuhuoneen, jossa on parivuode kahdelle. Pesutiloissa on lisäksi sähkölämmitteinen sauna ja sen yhteydessä suihku ja pyykinpesukone. Kuivauskaappi ulkovaatteiden ja pyykin kuivaamista varten löytyy mökin eteisestä. Mökin toinen makuuhuone, jossa on myös parivuode, sijaitsee yläkerrassa. Yläkerrasta löydät myös parvitilan, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä mökin toinen WC. Lisävuoteena toimii yksi patja parvella. 

Voit säilyttää suksia ja muita harrastusvälineitä mökin ulkovarastossa ja huoltaa suksia erillisessä huoltotilassa, jossa on voitelupöytä ja voitelurauta. Autollesi on lisäksi mökin pihalla oma lämpöpistoke. Kohdetta vuokrataan vain viikkovuokralle. Vuokraviikko alkaa lauantaina klo 14 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 10. 

ETÄISYYDET: Kelkkareitti, valastu hiihtolatu ja ulkoilureitit 300 m, Ski-bussipysäkki 300 m, lähin ravintola 1 km, S-Market Levi 1.5 km, lähin lasketteluhissi 1.5 km, Levi Hotel Spa kylpylä 1.8 km ja Kittilän lentoasema 15 km.

Alkaen 71€ / yö. Loppusiivous 120€. Vieraiden tulee tuoda omat liinavaatteet.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Kiuaskerosta ei ole vielä arvosteluja

Osmo – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 14.00, check-out 10.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: suomi

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa ottamalla yhteyttä

Tee varaus yhteydenottolomakkeella.
Ei online varauksia alla olevan kalenterin kautta!