Kivanta

Ruka, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa
Sleeps Vieraat: 10 + 1
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Viihtyisä ja tilava jopa 11 hengen paritalohuoneisto Talvijärven rannalla Rukalla. Huoneiston tilat ovat kahdessa tasossa ja alakerrassa on kodikas keittiö ja iso ruokapöytä kahdeksalle hengelle sekä viehättävä ja hyvin tilava olohuone, jossa on TV ja takka. Lisäksi alakerrassa on WC ja kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on vuoteet kahdelle hengelle ja kolmannessa on kerrossängyt. Pesutiloissa on moderni kylpyhuone, jossa on suihku ja WC sekä sähkösauna. Yläkerrassa on tilava parvitila, jossa on vuoteet neljälle hengelle.

Huoneiston terassilla on pöytä, penkit ja ulkotakka. Terassilta on näkymä Talvijärvelle ja sen vastarannalla sijaitsevalle mäkihyppytornille ja laskettelurinteisiin. Ulkovarastosta löytyy pulkkia ja liukureita, joita voi lainata pulkkamäkeen. Taloyhtiöllä on huoneistojen kesken yhteisessä käytössä laituri, soutuveneitä, täyskatettu grillikatos rannassa sekä lasten kiikut. Talvella pääset hiihtoladuille suoraan pihasta ja laskettelurinteille on mahdollista kulkea jäätä pitkin (400 m). 

ETÄISYYDET: Ranta 50 m, skibussipysäkki 100 m, lasketteluhissi 400 m, ravintola ja kahvila 500 m, ruokakauppa 1 km, Karhunkierros 21 km, Kuusamo 25 km, Kuusamon lentoasema 27 km ja Oulangan kansallispuisto ja luontokeskus 28 km.

HINNAT: Alkaen 70€ / yö. Liinavaatteet 20€ / hlö. Loppusiivous 129€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kivanta arvostelut

Mökkilomamme oli oikein onnistunut. Voimme suositella Kivanta mökkiä myös muille.

Solveig ja Peter, Kokkola

Holiday was great and the cottage was perfect! Thank you. Just one observation was that there was only one frying pan, 2 would be enough. Rest was all good.

Daniel, Suomi

Petri – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.