Kohteen valokuvat

Kohteesi valokuvat todellakin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Varmista siis, että valokuvat kohteestasi ovat edustavia ja että ne esittelevät kohteesi parhaassa mahdollisessa valossa. Puhelimella kiireessä napatut hämärät, latteat ja epätarkat kuvat eivät vakuuta ketään kohteen tunnelmallisesta sisustuksesta tai viihtyisistä oleskelutiloista ja kohteesi voi jäädä ilman sen ansaitsemaa huomiota. Hyvät markkinointikuvat houkuttelevat asiakasta tutustumaan kohteeseesi tarkemmin ja herättävät katsojassa luottamuksen siihen, että kohteestasi pidetään hyvää huolta.

Edustavissa markkinointikuvissa tulee olla oikeaoppinen valotus, kauniit ja luonnolliset värit sekä hyvä tarkkuus. Valmistaudu siis kuvaukseen aina huolellisesti ja varmista valon riittävyys jokaisessa kuvattavassa tilassa. Kuvat kannattaa aina ottaa hyvällä järjestelmäkameralla, sillä useimmilla puhelimilla napatut kuvat eivät valitettavasti yllä lähellekään samaan laatuun. Suosittelemme myös oikeaoppista laajakulmaobjektiivin käyttöä, jonka avulla kuviin saadaan usein mahtumaan koko kuvattava huone kerralla. Kohteen sisä- ja ulkokuvien lisäksi suosittelemme ottamaan myös edustavat ilmakuvat laadukkaalla dronella.

Tunnelmalliset sisäkuvat

Siisti ensin kaikki kuvattavat tilat ja vähennä tarvittaessa näkyvillä olevien esineiden määrää. Ehosta sen jälkeen kohde mahdollisimman kauniisti ja tunnelmallisesti. Asettele tyynyt ja viltit kutsuvasti sohville ja sängyille, sytytä tuli takkaan, kata keittiön pöytä kauniisti tai laita pöydälle kukkia kauniiseen maljakkoon, piilota roskikset, ämpärit, mopit, suihkulastat ja muut rumat esineet ja sulje wc-kansi.

Kauniit ulkokuvat

Siisti ensin kohteen piha, ranta-alue ja muu ympäristö. Puhdista ulkokalusteet ja laita ulkotuoleihin pehmusteet, lakaise terassi, leikkaa nurmikko, puhdista grilli ja siivoa grillikota. Piilota näkyviltä rumat esineet kuten rikkinäiset haravat ja katuharjat. Voit ehostaa terassin, pihan ja rantasaunan sekä rantaterassin kutsuvaksi esim. kauniilla kukilla, mukavilla tyynyillä tai tunnelmallisilla lyhdyillä.

Edustavat ilmakuvat

Ilmakuvat antavat potentiaalisille asiakkaille erinomaisen kuvan mökin sijainnista ja sen ympäristöstä lintuperspektiivistä, jolloin näkymät ovat aivan erilaiset kuin maan tasolta. Ilmakuvat kannattaa ottaa varsinkin, jos haluat painottaa kohteesi markkinoinnissa sen upeaa sijaintia ja kaunista ympäristöä. Edustavilla ilmakuvilla saat helposti esiteltyä kohteen ympäristön hyvin laajaltakin alueelta.

Tilaa kuvat ammattilaiselta

Jos et ole hyvin varma omista kuvaustaidoistasi tai et itse omistaja järjestelmäkameraa, laajakulmaobjektiivia ja laadukasta dronea, kannattaa kohteen valokuvaus ulkoistaa suosiolla ammatti- tai harrastajavalokuvaajalle. Ammattilaisen ottamat edustavat kuvat kohteesta eivät paljon maksa ja markkinointikuvat ovat tärkeä investointi menestyksekkääseen mökkivuokraukseen.

Ella Olivia Photography

Kaikki tämän sivun valokuvat on ottanut Mökkivuokraamon oma valokuvauspalvelu Ella Olivia Photography. Sisä- ja ulkokuvaukset teemme aina järjestelmäkameralla ja laajakulmaobjektiivilla ja ilmakuvat otamme laadukkaalla dronella. Kuvaamme pääasiassa Pohjois-Karjalassa, mutta ajoittain teemme kuvausreissuja myös muualle Suomeen sopimuksen mukaan.

Tilaa kuvaus: ellaolivia.fi / ellaoliviaphoto@gmail.com