MÖKINOMISTAJA

Tarjoamme sinulle mökkivälityspalvelua

Jos omistat tunnelmallisen ja viihtyisän mökin ja haluaisit vuokrata sitä online varauspalvelussamme asiakkaillemme Suomessa ja ympäri maailmaa (Iso-Britanniassa, Euroopassa, Venäjällä, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja Lähi-idässä), ota yhteyttä ja kerro meille mökistäsi. Huomioithan kuitenkin, että otamme välitykseemme vain tarkoin valikoituja mökkejä ja teemme yhteistyötä vain mökinomistajien kanssa, joilla on täysin kalustettu ja hyvin varustettu mökki ja jotka sitoutuvat tarjoamaan mökkinsä vuokralle aina moitteettomassa ja siistissä kunnossa. Kaikissa välittämissämme mökeissä tulee olla nykypäivän mukavuudet kuten sähkölämmitys ja valaistus, kylmä ja kuuma vesi hanasta ja sisävessa. Kaikkien mökkien tulee myös olla lämpimiä ja siistejä, ja niiden tulee tarjota asiakkaalle viihtyisä ja vaivaton majoitus.

Välityspalveluumme ilmoittautuminen

Jos mökkisi sopii välityksemme yllä olevan kuvauksen mukaisesti, me pyydämme sinua lukemaan ja hyväksymään välityssopimuksemme. Kun sopimus on allekirjoitettu ja mökkitiedot sekä tasokkaat valokuvat mökistä ovat käytettävissämme, teemme edustavan mökkiesittelyn teille valmiiksi nettisivustoillemme www.finlandcottagerentals.com (englanniksi) ja www.mokkivuokraamo.fi (suomeksi). Mökkiesittelyyn kuuluu mökin tiedot, korkearesoluutioiset valokuvat, varauskalenteri ja vuokrahinnat. Käsittelemme puolestasi kaikki asiakastiedustelut sekä varaukset alusta loppuun. Lähetämme sinulle varausmaksut hyvissä ajoin ennen asiakkaan tuloa. Vuokra-ajan päätyttyä pyydämme asiakkaalta lomapalauutteen ja käsittelemme sen sekä pidämme yhtyettä asiakkaisiin sosiaalisen median ja uutiskirjeemme muodossa.  Teemme kaiken tämän välityspalkkiota vastaan.

Ota yhteyttä

Jos siis omistat mökin, joka voisi kiinnostaa meitä ja haluaisit liittyä joukkoomme, ota yhteyttä meihin ystävällisesti sähköpostilla osoitteessa info@mokkivuokraamo.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kerro meille omistamastasi mökistä ja liitä mukaan valokuvia mökistäsi sisältä ja ulkoa, tai kerro meille mistä nettiosoitteesta mökki mahdollisesti löytyy. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Mökinomistajan yhteydenottolomake

Omistajaliittymä varausjärjestelmään