OLETKO MÖKINOMISTAJA?

Haluaisimme kuulla sinulta

Jos omistat kauniin, viehättävän ja viihtyisän mökin ja haluaisit vuokrata sitä online varauspalvelumme kautta arvostetuille asiakkaillemme Suomessa, Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Venäjällä, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja Lähi-idässä, haluaisimme kuulla sinulta lisää. Huomioithan kuitenkin, että otamme välitykseemme vain tarkoin valittuja kohteita ja teemme yhteistyötä vain omistajien kanssa, joilla on täysin kalustettu ja hyvin varustettu kohde ja jotka sitoutuvat tarjoamaan kohteensa vuokralle aina moitteettomassa ja siistissä kunnossa. Kaikissa välittämissämme kohteissa tulee olla nykypäivän mukavuudet kuten sähkölämmitys ja valaistus, kylmä ja kuuma vesi hanasta ja vedettävä sisävessa. Kaikkien kohteiden tulee olla lämpimiä ja siistejä, ja niiden tulee tarjota asiakkaalle viihtyisä ja vaivaton majoitus.

Jos yllä oleva kuvaus sopii yhteen oman kohteesi kanssa ja me otamme kohteesi välitykseemme, pyydämme sinua allekirjoittamaan välityssopimuksemme ennen kuin aloitamme kohteen välityksen sivustoillamme. Me emme pyri vain tarjoamaan hyvin henkilökohtaisen varauspalvelun asiakkaillemme, vaan pyrimme myös työskentelemään läheisessä yhteistyössä kohteiden omistajien kanssa.

Mainostamme kohteita nettisivustoillamme www.finlandcottagerentals.com (englanniksi) ja www.mokkivuokraamo.fi (suomeksi). Teemme kohteellesi kauniin kohde-esittelyn, johon laitamme kohteen täydet tiedot, korkea resoluutioiset valokuvat, varauskalenteri ja vuokrahinnat. Käsittelemme puolestasi kaikki asiakastiedustelut sekä varausprosessin alusta loppuun. Lähetämme sinulle varausmaksut hyvissä ajoin ennen asiakkaan tuloa. Teemme tämän välityspalkkiota vastaan.

Jos siis omistat kohteen, joka voisi kiinnostaa meitä ja haluaisit liittyä joukkoomme, ota yhteyttä meihin ystävällisesti sähköpostilla osoitteessa info@mokkivuokraamo.fi, tai ota yhtyettä alla olevalla lomakkeella. Kerro meille omistamastasi kohteesta ja liitä mukaan valokuvia kohteesta sisältä ja ulkoa, tai kerro meille mistä nettiosoitteesta kohde mahdollisesti löytyy. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Mökkiomistajien yhteydenottolomake

Omistajaliittymä