Levi mökit – Lappi

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Levillä. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Levillä aina parhaaseen hintaan.

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Levi mökit ja majoitus Levillä

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Levillä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Levillä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta jos online varaukset eivät ole mahdollisia, voit varata kohteen myös ottamalla yhteyttä majoittajaan. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Levin hiihtokeskus Kittilässä on monelle tuttu Lapin lomakohde, jossa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Levillä on kattavat ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluu esim. useampi hyvä ruokakauppa, yli 40 ruokaravintolaa, lähes 20 kahvilaa, baaria ja yökerhoa, Alko, urheilukauppa, lahjatavaramyymälöitä ja jopa kauneushoitoloita. Kylästä löytyy myös apteekki ja lääkäripalveluja sekä lämpöön houkutteleva kylpylä, jossa voit nauttia hemmottelevista hoidoista ja erilaisista altaista ja saunoista. Kulttuurinnälkäisille lomailijoille löytyy museoita ja taidegallerioita, aktiiviselle liikkujalle kuntosalit ja välinevuokraus. Lapsiperheet arvostavat lastenhoitopalvelua ja lomailevia lemmikkejäkään ei ole unohdettu vaan Leviltä löytyy esim. koirapuisto. Useat ravintolat tai kahvilat Levillä myös sallivat sisätiloihin mukaan tulevan hyvinkäyttäytyvän lemmikin.

Vuokramökit Levillä ja Levi majoitus

Majoitus Levillä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Levillä sijoittuvat paljolti kylän keskustan lähettyville, josta keskustan palveluihin ja eturinteille voi kipaista kätevästi joko kävellen tai ski bussilla. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Levillä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Levi vuokramökit ja aktiviteetit

Levi on suosittu lomakohde varsinkin talvella, jolloin Levillä voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on yhteensä 43, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 230km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten on Levillä iso Snow Park ja vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun, koiravaljakkoajelujen ja jääkartingin parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Levillä vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Voit esim. pelata golfia Levillä tunturimaisemissa keskiyön auringon alla, sillä päivänvalo ei Levillä lopu kesken! Lähde patikoimaan Levitunturille tai vaella aina valloittavan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, osallistu melonta- tai lauttaretkelle, kiipeile Levin seikkailupuistossa, pyöräile mahtavissa maisemissa tai valokuvaa Lapin sykähdyttävää luontoa yöttömän yön pehmeässä valossa.

Sää ja liikenneyhteydet Levillä

Kittilän lentoasema sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Levin kylästä. Lentokentältä huristat Levin kylälle helposti lentokenttäbussilla.

Lähin rautatieasema sijaitsee Kolarissa, josta ajat omalla autolla Leville noin tunnissa. Linja-autokuljetukset järjestää esim. Tunturilinjat.

Ski bussit Levillä kulkevat kylän suurimpien majoitusalueiden ja rinteiden välillä talvikaudella rinteiden ollessa auki.

Katso sääennuste Levillä tästä: www.foreca.fi/Finland/Levi

Katso lumitilanne Levillä tästä: www.foreca.fi/Finland/Levi/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?