Loppiaiskaari 5B

Paljakka, Puolanka, Kainuu
Sleeps Vieraat: 2 + 3
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Loppiaskaari 5B on viihtyisä 2+3 hengen pyöröhirsinen parimökki rauhallisella paikalla Paljakan matkailukeskuksessa Kainuussa. Tunnelmallisessa mökissä on perinteinen tupakeittiö, pieni 2-4 hengen ruokapöytä, tunnelmaa ja lisälämpöä luova takka ja mukava sohvanurkkaus löhöilyyn tai television katseluun. Mökin alakerrassa on viehättävä makuuhuone, jossa on parivuode ja parvella on kolme yhden hengen vuodetta sekä mökin toinen TV. Pesutiloista löydät WC:n, suihkun ja sähkölämmitteisen saunan, jossa on hiljattain uusittu tornikiuas. Eteisen yhteydessä on lisäksi erillinen lämmin varastotila suksien ja talvivarusteiden säilytykseen ja suksihuoltoon. Ilmalämpöpumppu ja perhepelejä kaikenikäisille. 

Ulkona iso avoterassi ja alapihalla hyvä pysäköintialue polkupyörille. Pyöräilyreitit kulkevat aivan mökin vierestä ja hiihtoladuillekin on matkaa vain 100 m. UImapaikka ja luontopolku pitkospuineen 200 m. Mökin lähellä sijaitsee monia mielenkiintoisia retkeilykohteita kuten Hepokönkään vesiputous ja luonnonsuojelualue sekä Pirunkirkon aarnialue. Mökki sopii hyvin tukikohdaksi ulkoilijoille, hiihtäjille ja moottorikelkkailijoille tai vaikka etätöihin. 

ETÄISYYDET: Kesäravintola Safari Villas 2 km, Pirunkirkko 4 km, Paljakan luonnonpuisto 12 km, Hepoköngäs 22 km, Ukkohallan laskettelurinteet 25 km, K-Market Ristijärvi 27 km ja Kajaani 69 km.

HINNAT: Alkaen 64€ / yö. Loppusiivous 110€. Vieraiden tulee tuoda omat liinavaatteet.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Loppiaiskaari 5B arvostelut

Loppiaiskaari 5B mökin arvostelut on koottu muilta luotettavilta sivustoilta.

Hyvä ja sopiva 4 hengelle, sopis enempiki nukkumaan.

Arimatti

Sauna oli positiivinen yllätys. Kiukaasta tuli hyvät kosteat löylyt. Kiuas oli uusittu tornimalliseen kiukaaseen jollaista en ole ennen vuokramökissä nähnyt. Kalleimmissa mökissä niitä voi tietysti olla.

Hannu

Rauhallinen paikka. Metsäiset, mutta avarat näkymät. Sopiva yhdelle hengelle tai pariskunnalle. Itse viihdyin hyvin siistin ja kiltin koirani kanssa liki 2 viikkoa.

Sami

Rauhallinen sijainti lähellä latuja ja talvireittiä. Riittävä varustelutaso.

L_k_k

Mökki 10+. Sauna tosi hyvä, pystyi saunomaan pidempään kuin omassa kerrostalon krematoriossa.

Jarmo

Mukava asunto majoittua luonnon keskellä ja rauhaisaa ainakin näin kesäaikana.

Toni

Tero – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 17.00, check-out 11.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi, englanti ja saksa

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa ottamalla yhteyttä

Tee varaus yhteydenottolomakkeella.
Ei online varauksia alla olevan kalenterin kautta!