Mäntyranta

Uusikaupunki, Varsinais-Suomi
Sleeps Vieraat: 4 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Tunnelmallinen 4-8 hengen mökki upealla paikalla Uudenkaupungin edustalla. Mökin kaikki tilat sijaitsevat kätevästi yhdessä tasossa. Hyvin varustettu keittiö, ruokailutila neljälle hengelle ja viihtyisä olohuone, jossa on TV ja puilla lämmitettävä takka, muodostavat mökin viehättävän yhteisen oleskelutilan ja kaksi viihtyisää makuuhuonetta majoittavat mukavasti neljä henkeä. Lisäksi mökistä löytyy kylpyhuone, jossa on suihku ja WC sekä upea puulämmitteinen sauna. Lisää majoitustilaa on mökin pihalla sijaitsevassa vierasmökissä, jossa on kesäaikaan lisävuoteet kahdelle.

Mökki sijaitsee makean veden altaan rannalla ja rantaviivaa on peräti 170m. Altaan erottaa Saaristomerestä pengertie, joka toimii myös alueen saariston rengastienä (50km). Mökin olohuoneen ja saunan ikkunoista sekä tilavalta ulkoterassilta on hienot näkymät ympäröivään vesistöön. Mökin pihalla on tunnelmallinen laavu, frisbeegolf kori ja pihagrilli. Aivan rannasta löydät laiturin ja soutuveneen. 

ETÄISYYDET: Ranta 30 m, Edväinen 2 km (pientuottajia), Kammela (kyläkauppa) 3 km, Pyhämaa (muutama kauppa, ravintola ja kahvila) 10 km, Pamprinniemen luontopolku 17 km, Uusikaupunki 27 km, Vanha Rauma 50 km, Naantali (Muumimaailma) 90 km ja Turku 95 km.

HINNAT: Alkaen 99€ / yö. Liinavaatteet 20€ / hlö. Loppusiivous 99€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Mäntyranta arvostelut

Olimme todella tyytyväisiä mökin suhteen, ja muutenkin. Oli mielenkiintoista tutustua seutuun, jota en itsekään ennestään tuntenut.

Timo ja Viola, Saksa

Petri – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.