Metser

Pyhä, Pelkosenniemi, Lappi
Sleeps Vieraat: 6 + 6
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Viihtyisä jopa 12 hengen hirsimökki keskeisellä paikalla kauniissa Pyhätunturin kylässä. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla metsän reunassa, mutta kylän kaikki palvelut ja laskettelurinteet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Mökin tilat ovat kahdessa tasossa ja alakerrassa on hyvin varustettu keittiö ja ruokailutila 8 hengelle, viihtyisä olohuone, jossa on iso sohva, TV ja kivitakka, kolme kahden hengen makuuhuonetta, 2 WC:tä ja kylpyhuone, jossa on suihku ja sähkösauna. Yläkerrassa on pieni TV nurkkaus ja kolme kahden hengen makuualkovia. Vauvan matkasänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Hiihtoladuille pääset suoraan pihasta ja perherinne sijaitsee vain 200m mökiltä. Moottorikelkka-, poro- ja koiravaljakkosafareita talvikaudella. Hienot maastot lumikenkäilyyn ja hiihtoon talvisin sekä kalastukseen, patikointiin ja melontaan kesäisin. 

ETÄISYYDET: Hiihtoladut 40 m, lasketteluhissi 200 m, ravintola ja kahvila 400 m, ruokakauppa 500 m kävellen (1 km autolla), Naava luontokeskus 750 m kävellen (1.2 km autolla), Pyhä-Luoston kansallispuisto 800 m, Poropuisto Kopara 16.5 km, Kemijärvi 45k m, Joulupukin pajakylä Rovaniemellä 120 km ja Rovaniemen lentoasema 130 km.

HINNAT: Alkaen 113€ / yö. Hintaan sisältyy loppusiivous. Liinavaatteet 18€ / hlö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Metser arvostelut

Kaiken kaikkiaan hiihtolomamme oli onnistunut. Ja mökki edelleen palvelee kaikin tavoin sijainniltaan ja kooltaan upeasti. Mökissä oli uusi sohva ja siinä oli mukava ilta istuskella.

Salome

Risto – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.