Päivänsäde

Jyväskylä, Keski-Suomi
Sleeps Vieraat: 2 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Kodikas 2-6 hengen hirsimökki kalaisan Humalajärven rannalla Toivakassa. Mökin tilat ovat kahdessa tasossa ja mökin sisääntulokerroksessa on keittiö, ruokailutila, olohuone, jossa on perinteinen punatiilitakka, kahden hengen makuuhuone ja WC. Alemmassa kerroksessa on viihtyisä oleskelutila, jossa on mökin toinen takka, kylpyhuone, jossa on suihku ja puulämmitteinen sauna. Alempaan kerrokseen kuljetaan terassilta lähtevien portaiden kautta eikä sinne pääse sisäkautta. Lisävuoteet kahdella vuodesohvalla. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Mökin terassilla on ulkokalusteet ja mökin pihalta löytyy lasten keinut ja grillimaja. Rannassa on laituri, soutuvene ja laiturin vieressä upea kelluva terassi, jolla on mukava viettää kaunista kesäpäivää tai tunnelmallista iltaa hyvässä seurassa. Rantaterassilla on pöytä, tuolit sekä helppokäyttöinen poreallas, joka on valmiiksi täytetty kloorilla puhdistetulla vedellä. Vesi lämpenee automaattisesti ja mökkivieraan tulee osata vain laittaa valot ja poreet päälle ennen kuin allas on käyttövalmis. Poreallas on käytössäsi lisämaksua vastaan. 

ETÄISYYDET: Ranta 50 m, Toivakka (ruokakauppa, kahvila, ravintola) 6 km, Jyväskylä 28 km, Laajavuori 35 km, Leivonmäen kansallispuisto 35 km ja Jyväskylän lentoasema 47 km.

HINNAT: Alkaen 71€ / yö. Liinavaatteet 10€ / hlö. Loppusiivous 100€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Päivänsäde arvostelut

Meillä oli onnistunut loma. Tykkäsimme paikasta. Sauna ja grilli toimivat hyvin ja laituriterassi oli mukava. Suosittelemme kyllä paikkaa. Oli kiva kun oli pesukone ja oli myös uusi TV ja teliatv netin kautta, niin mies näki jalkapalloa. Itse paikan isäntä oli mukava ja huolehti, että kaikki on ok ja olemme päässeet perille.

Nina

Oltiin tosi tyytyväisiä, mukavaan talvilomaan Toivakassa! Kiva, kun mökissä oli lasten kirjoja, sekä ulkona ulkoleluja, ja keinu.

Karoliina

We had a great time in Finland. It was really beautiful and fun. Päivänsäde cottage was great, the owner very friendly. The surroundings are also very beautiful. We can and will recommend the cottage to friends and family.

Ruud, Hollanti

Miro – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 14.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.