Pyhä mökit – Lappi

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Pyhällä. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Pyhällä aina parhaaseen hintaan.

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Pyhä mökit ja majoitus Pyhätunturilla

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Pyhällä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Pyhällä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta jos online varaukset eivät ole mahdollisia, voit varata kohteen myös ottamalla yhteyttä majoittajaan. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Pyhän hiihtokeskus Pelkosenniemellä on monelle tuttu Lapin lomakohde, jossa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Pyhällä on kattavat ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluu esim. K-Market, useita ruokaravintoloita, kahviloita, baareja, lahjatavaramyymälöitä ja jopa vaatekauppoja. Kylästä löytyy myös lääkäriasema ja apteekin lääkekaappi. Kauneus- ja hyvinvointipalveluja on myös saatavilla saunaelämyksistä hierontaan. Aktiiviselle liikkujalle löytyy kuntosali ja harrastusvälineitä vuokraavat paikalliset välinevuokraamot. Lapsiperheet arvostavat lastenhoitopalvelua ja lomailevia lemmikkejäkään ei ole unohdettu vaan Pyhällä voit hiiihtää koiran kanssa tiettyjä koiralatuja pitkin sekä retkeillä hiihtokeskuksen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston alueella kunhan koira on kytkettynä. Useat ravintolat tai kahvilat Pyhällä myös sallivat sisätiloihin mukaan tulevan hyvinkäyttäytyvän lemmikin.

Pyhä majoitus ja Pyhä vuokramökit

Majoitus Pyhällä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Pyhällä sijoittuvat paljolti kylän keskustan lähettyville, josta keskustan palveluihin ja rinteille voi kipaista kätevästi kävellen. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Pyhällä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Majoitus Pyhällä ja Pyhän aktiviteetit

Pyhä on suosittu lomakohde varsinkin talvella, jolloin Pyhällä voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on yhteensä 15, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 150km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten on Pyhällä Polar Madness Park ja vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Pyhällä vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Voit esim. pelata frisbee golfia Pyhällä keskiyön auringon alla, sillä päivänvalo ei Pyhällä lopu kesken! Ota maisemahissi Kultakeron huipulle, seuraa Huttu-Ukon taidereittiä tai vaella Pyhä-Luosto kansallispuiston alueella maastossa seikkaillen. Osallistu melontaretkelle, kiipeile Pyhäkurun seikkailupuistossa, pyöräile mahtavissa tunturimaisemissa tai valokuvaa Lapin sykähdyttävää luontoa yöttömän yön pehmeässä valossa.

Sää ja liikenneyhteydet Pyhällä

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Pyhätunturin kylästä. Lentokentältä huristat Pyhälle helposti myös bussilla neljä kertaa vuorokaudessa talvikaudella ja kaksi kertaa vuorokaudessa kesäkaudella. Taksilla lentokenttäkuljetukset onnistuvat etukäteen tilattaessa.

Voit lentää Rovaniemen sijasta myös Kuusamoon tai Kittilään. Ajoaika Pyhälle tällöin on alle 3 tuntia.

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Saapuvilta junilta on bussiyhteydet Pyhälle päivittäin.

Katso sääennuste Pyhä tästä: www.foreca.fi/Finland/Pyha

Katso lumitilanne Pyhällä tästä: www.foreca.fi/Finland/Pyha/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?