Pyhäkuru 5B

Pyhä, Pelkosenniemi, Lappi
Sleeps Vieraat: 8
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 1

Kodikas 8 hengen parimökkihuoneisto keskeisellä paikalla kauniissa Pyhätunturin kylässä. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla metsän reunassa, mutta kylän kaikki palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Mökin alakerrassa on hyvin varustettu keittiö ja ruokailutila, jossa on TV, Blu-ray soitin ja takka sekä viihtyisä olohuone, jossa on iso sohva ja kahvipöytä. Lisäksi alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, WC ja kylpyhuone, jossa on suihku ja sähkösauna. Yläkerrassa on TV nurkkaus ja tilava parvimakuuhuone neljälle hengelle. Vauvan matkasänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Moottorikelkka-, poro- ja koiravaljakkosafareita talvikaudella. Hienot maastot lumikenkäilyyn ja hiihtoon talvisin sekä kalastukseen, patikointiin ja melontaan kesäisin. Hiihtoladut 80m, lasketteluhissi 150m, ravintola ja kahvila 400m, ruokakauppa 500m kävellen (1km autolla), Naava luontokeskus 750m kävellen (1.2km autolla), Pyhä-Luoston kansallispuisto 800m, Poropuisto Kopara 16.5km, Kemijärvi 45km, Joulupukin pajakylä Rovaniemellä 120km ja Rovaniemen lentoasema 130km.

Alkaen 70€ / yö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

We had a wonderful holiday in Finland. The cottage was excellent. The location was perfect. All the facilities we needed were in the cottage. We thoroughly enjoyed our stay.

Tim, Iso-Britannia

Risto – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Yksi lemmikki tervetullut

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.