Ruka mökit – Pohjois-Pohjanmaa

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Rukalla. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Rukalla aina parhaaseen hintaan. 

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Ruka mökit ja majoitus Rukalla

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Rukalla. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Rukalla ja Kuusamossa. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta jos online varaukset eivät ole mahdollisia, voit varata kohteen myös ottamalla yhteyttä majoittajaan. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Rukan hiihtokeskus Kuusamossa on monelle tuttu lomakohde, jossa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Rukalla on kattavat ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluu esim. kaksi ruokakauppaa, lukuisia ravintoloita, kahviloita, baareja, yökerhoja, Alko, urheilukauppoja, lahjatavaramyymälöitä, lääkäriasema ja kaksi apteekin palvelupistettä. Aktiiviselle liikkujalle löydät Rukalta useita välinevuokraamoja. Kuusamosta löydät lisäksi kaksi isoa markettia, kaksi palvelevaa apteekkia sekä lämpöön houkuttelevan Kuusamon Tropiikki kylpylän, jossa on erilaisia saunoja ja monipuolinen allasosasto. Hauskaa tekemistä lapsille löytyy monista leikkipaikoista ja etenkin Rosa ja Rudolph Family Parkista. Lomailevia lemmikkejäkään ei ole unohdettu vaan Rukalta löytyy useita koiralatuja, lemmikeille sopivia retkeilyreittejä ja koirille sallittuja latukahviloita.

Vuokramökit Rukalla ja Ruka majoitus

Majoitus Rukalla kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Rukalla sijoittuvat paljolti kylän keskustan lähettyville, josta keskustan palveluihin ja laskettelurinteille voi kipaista kätevästi joko kävellen tai SkiBussilla. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Rukalla on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Ruka vuokramökit ja aktiviteetit

Ruka on suosittu lomakohde varsinkin talvella, jolloin Rukalla voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on yhteensä 41, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 477km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Rukalla vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Voit esim. pelata golfia Kuusamossa keskiyön auringon alla, sillä päivänvalo ei Kuusamon seudulla lopu kesken! Vaella Rukan reitistössä tai lähde patikoimaan Oulangan, Riisitunturin tai Hossan kansallispuistoihin. Maastopyöräile Rukan rinteillä, laske koskia Oulangan kansallispuistossa tai ihastele yötöntä yötä karhunkatselun lomassa. Osallistu melontaretkelle, ratsasta suomenhevosilla tai valokuvaa Kuusamon sykähdyttävää luontoa Hannu Hautalan jalanjäljissä.

Sää ja liikenneyhteydet Rukalla

Kuusamon lentoasema sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Rukan kylästä. Lentokentältä huristat Rukan kylälle helposti reittilennoilta lentokenttäbussilla.

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Oulussa, Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Rautatieasemilta on bussiyhteys joko Rukalle tai Kuusamoon.

SkiBussit Rukalla kulkevat kylän suurimpien majoitusalueiden ja rinteiden välillä sekä Rukan ja Kuusamon välillä talvikaudella rinteiden ollessa auki.

Katso sääennuste Rukalla tästä: www.foreca.fi/Finland/Ruka

Katso lumitilanne Rukalla tästä: www.foreca.fi/Finland/Ruka/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?