Saariselkä mökit – Lappi

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Saariselällä. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Saariselällä aina parhaaseen hintaan.

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Saariselkä mökit ja majoitus Saariselällä

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Saariselällä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Saariselällä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta kaikki kohteet ovat varattavissa myös sähköpostitse. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Saariselkä on monelle tuttu Lapin lomakohde, jossa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Saariselällä on kattavat ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluu esim. K-Market, useita ruokaravintoloita, kahviloita, paikallisia tuotteita myyviä kauppoja ja matkamuistomyymälöitä. Kylästä löytyy myös monia hyvinvointipalveluita metsäjoogasta revontulisanoihin. Kylpylässä sinua hemmotellaan pore- ja uima-altailla. Aktiiviselle liikkujalle löytyy välinevuokraamoja, joista vuokraat kätevästi sukset, lumikengät, maastopyörät tai vaikka kanootin. Lapsiperheille on valaistu pulkkamäki, luistelukenttä, keilahalli ja leikkipuisto. Museoissa pääset tutustumaan saamelaisuuteen, Lapin kultahistoriaan ja Ylä-Lapin luontoon.

Saariselkä majoitus ja mökit Saariselällä

Majoitus Saariselällä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Saariselällä sijoittuvat paljolti kylän keskustan lähettyville, josta keskustan palveluihin ja rinteille voi kipaista kätevästi kävellen. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Saariselällä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Saariselkä vuokramökit ja Saariselän aktiviteetit

Saariselkä on Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa. Saariselkä on suosittu lomakohde varsinkin talvella, jolloin Saariselällä voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on yhteensä 23, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 200km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten on Saariselällä Snow Park ja muita vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Saariselällä vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Voit esim. pelata frisbee golfia Saariselällä keskiyön auringon alla, sillä päivänvalo ei Saariselällä lopu kesken! Vaelluksesta ja patikoinnista kiinnostuneille on päiväretkikohteita useita. Retkeile Urho Kekkosen tai Lemmenjoen kansallispuistoissa tai seuraa hyvin merkittyjä lähireittejä, jotka sopivat myös lapsiperheille ja luonnossa ensikertaa liikkuville. Osallistu melontaretkelle, maastopyöräile mahtavissa tunturimaisemissa, vieraile porotilalla tai valokuvaa Lapin sykähdyttävää luontoa yöttömän yön pehmeässä valossa.

Sää ja liikenneyhteydet Saariselällä

Ivalon lentoasema sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Saariselän kylästä. Lentokentältä huristat Saariselälle helposti lentokenttäbussilla, vuokra-autolla, linja-autolla tai taksilla. Eskelisen Lapin Linjat liikennöi jokaisen reittilennon mukaisesti lentoaseman ja Saariselän sekä Kiilopään välillä.

Voit myös lentää Rovaniemelle ja jatkaa matkaasi linja-autolla tai vuokra-autolla.

Junalla pääset Rovaniemelle, josta on päivittäiset linja-autovuorot Saariselälle.

Saariselän skibussi liikennöi talvikautena päivittäin Saariselän alueella. Skibussi lähtee aamulla Ivalon linja-autoasemalta ja palaa Ivaloon päivän päätteeksi.

Katso sääennuste Saariselällä tästä: www.foreca.fi/Finland/Saariselka

Katso lumitilanne Saariselällä tästä: www.foreca.fi/Finland/Saariselka/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?