Salla mökit – Lappi

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Sallassa. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Sallassa aina parhaaseen hintaan.  

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Salla mökit ja majoitus Sallassa

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Sallassa. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Sallassa. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta kaikki kohteet ovat varattavissa myös sähköpostitse. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Salla on lomakohteena ehkä hieman tuntemattomampi kuin Lapin isommat hiihtokeskukset, mutta Sallassa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Sallan tunturikeskuksesta matkailija löytää hyvät peruspalvelut, joihin sisältyy tunnelmallisia ravintoloita, kahviloita, pubi ja Sport Shop Salla, jossa myydään urheiluvaatteita ja matkamuistoja. Lisää kauppoja ja palveluita on lomailijan käytettävissä Sallan keskustassa 10km päässä. Sallan keskustan ruokakaupat, erikoisliikkeet, pankit ja posti palvelevat ympäri vuoden. Sallan kylpylässä voit uida matkaa kuntoaltaassa, nauttia hierovista suihkuista ja vesiputouksista virkistysaltaassa ja uppoutua unelmiin hemmottelevassa poreammeessa. Aktiiviselle liikkujalle löytyy välinevuokraamo, josta vuokraat kätevästi murtomaasukset, lasketteluvälineet, lumikengät ja fatbike polkupyörät. Lapsille Sallan tunturikylässä on oma aktiviteettialue, jossa on pulkkamäki, SnowTube kouru ja paljon muuta hauskaa.

Salla majoitus ja Sallatunturi mökit

Majoitus Sallassa kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Sallassa sijoittuvat paljolti tunturikylän keskustan lähettyville, josta kylän palveluihin ja rinteille voi kipaista kätevästi kävellen. Omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Sallassa on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Salla vuokramökit ja Sallan aktiviteetit

Salla on rauhallinen ja rento lomakohde. Talvella Sallassa voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla ja talvipyöräillä. Laskettelurinteitä on yhteensä 15, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 160km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten Sallassa on metsälaskualue ja Snow Park ja muita vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Sallassa vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. murtomaasuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt Sallassa antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Voit esim. pelata frisbee golfia keskiyön auringon alla, sillä päivänvalo ei Sallassa lopu kesken! Vaelluksesta ja patikoinnista kiinnostuneille on useita eri tasoisia päiväretkikohteita. Seikkaile Sallatunturilla tai seuraa hyvin merkittyjä lähireittejä, jotka sopivat myös lapsiperheille ja luonnossa ensikertaa liikkuville. Lähde SUP-lautailemaan, maastopyöräile mahtavissa tunturimaisemissa, nauti upeista erämaamaisemista kalastellen tai valokuvaa Lapin sykähdyttävää luontoa yöttömän yön pehmeässä valossa.

Sää ja liikenneyhteydet Sallassa

Lähimmät lentokentät sijaitsevat Kuusamossa (110 km) ja Rovaniemellä (145 km). Molemmista on bussiyhteys Sallaan rajoitetusti.

Kemijärven rautatieasema sijaitsee 65 kilometrin päässä Sallasta. Asemalta on bussiyhteys Sallaan ja Sallatunturiin.

Bussiyhteys Sallatunturista Kemijärven rautatieasemalle liikennöi joka päivä maanantaista sunnuntaihin, pois lukien arkipyhät. Tarkista aikataulut aina Matkahuollon sivuilta.

Katso sääennuste Sallassa tästä: www.foreca.fi/Finland/Salla

Katso lumitilanne Sallassa tästä: www.foreca.fi/Finland/Salla/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?