Satu

Iso-Syöte, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa
Sleeps Vieraat: 2 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Perinteinen 2-6 hengen kelomökki Kelosyötteen alueella Syötteellä. Mökki sijaitsee rauhallisessa metsämaastossa kauniin Kovalammen läheisyydessä. Tunnelmallisessa mökissä on tupa, jossa on sohva, keittiönurkkaus, ruokailutila ja takka. Lisäksi mökissä on WC ja kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Sähkösaunaan ja kylpyhuoneeseen, jossa on suihku, on käynti terassin kautta. Vuodesohva kahdelle tuvassa. Vauvan matkasänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä lisämaksua vastaan.

Mökkialueella yhteisessä käytössä luontopolkuja, laituri, soutuveneitä, grillikatos, kotakahvio ja mökkivieraiden vastaanotto. Pelastusliivejä voidaan lainata vastaanotosta. Kalastusluvan Kovalampeen voi lunastaa kotakahviosta. Upeat harrastusmahdollisuudet mökkikylän ympäristössä vuoden ympäri. Moottorikelkka-, poro- ja koiravaljakkosafareita talvisin. 

ETÄISYYDET: Hiihtoladut 100 m, Kovalampi 150 m, Syötekylä (ruokakauppa ja ravintola) 3 km, Iso-Syöte hiihtokeskus 6 km, Syötteen luontokeskus 8 km, Syötteen kansallispuisto 8 km, Kuusamon lentoasema 110 km, Oulun lentoasema 160 km ja Oulun rautatieasema 150 km.

HINNAT: Alkaen 74€ / yö. Liinavaatteet 20€ / hlö. Loppusiivous 70€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Satu arvostelut

Satu mökin arvostelut on koottu muilta luotettavilta sivustoilta.

We had a lot of pleasure in that cottage. We find everything we needed. It is well located near the cross skiing tracks in a very quiet place. we were also very well welcomed. We will come again if it is possible.

Anonyymi

Mökki oli peruskuntoinen ja siisti, juuri sopiva meidän tarpeisiimme, kaikki mitä tarvittiin löytyi. Paikka hyvin rauhallinen, pyöräilyreiteille pääsi aivan mökin kulmalta ja vieressä kalaisa lampi.

Johanna

Olimme minilomalla Pääsiäisena 2023 Aten Satu mökissä. Miljöö oli viihtyisä. Sauna oli hyvä. Paikat olivat siistinä ja kaikki tarvittava löytyi. Viihdyimme.

Pirhoska

Mökki oli siisti. Neljä tähteä.

Anonyymi

Aten Mökit

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.