Suvilahti

Savonlinna, Etelä-Savo
Sleeps Vieraat: 8 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Viihtyisä kolmen makuuhuoneen ja jopa 12 hengen rantamökki lähellä kuvankauniita harjumaisemia Punkaharjulla. Mökin tilat sijaitsevat kahdessa tasossa ja alakerrassa on viihtyisä olohuone, jossa on varaava tiilitakka ja Smart TV sekä kodikas keittiö, jossa on hyvä varustus ja ruokapöytä 8 hengelle. Makuuhuoneita on alakerrassa kaksi ja niistä kummassakin on parivuode. Lisäksi alakerrasta löytyy kaksi erillistä WC:tä, pukuhuone, kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua ja poreamme sekä ainavalmis sähkösauna. Mökin yläkerrassa on kolmas makuuhuone, jossa on neljä erillistä vuodetta. Lisävuoteina on kaksi patjaa avoparvella sekä vuodesohva kahdelle olohuoneessa. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Viehättävät oleskelutilat jatkuvat ulkona katetulla terassilla ja laajalla patiolla. Grillikatoksesta löytyvät vieraiden käyttöön kaasu- ja puugrillit. Puiset portaat johtavat patiolta alemmalle tasolle, jossa on tunnelmallinen puulämmitteinen rantasauna ja edelleen rantaan, jossa vieraita odottaa oma laituri ja soutuvene. Omistajien läheisellä maatilalla voi käydä tutustumassa lehmiin, kissoihin ja kanoihin. Omistajilta vuokrattavana polkupyöriä. Rantaan 30m, hiihtoladut 200m, ABC Särkisalmi ja Sale 12km, S-Market Punkaharju 12km, Punkaharjun harjutie 15 km, Metsämuseo Lusto 18km, Kerimäen puukirkko 37km ja Savonlinna 46km.

Alkaen 114€ / yö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Varasin lomahuvilan siinä toivossa, että pääsisin irti oravanpyörästä ja saisin ajatukset irti arjesta. Nämä toiveet todellakin toteutuivat. Kotoisa tunnelma huvilassa ja kaunis järvimaisema veivät ajatukset muualle. Varaus onnistui helposti ja oleminen huvilalla oli vaivatonta. Varaan varmasti uudelleen! Viisi tähteä.

Lari, Suomi

Satu ja Simo – mökkiomistajat

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi, englanti, vähän saksaa

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.