Valmuska

Mikkeli, Etelä-Savo
Sleeps Vieraat: 6 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 4

Erinomaisesti varustettu 6-8 hengen upea huvila Kaitajärven rannalla Ristiinassa, Mikkelissä. Huvilan tilat ovat kahdessa tasossa ja alemmassa kerroksessa on moderni keittiö ja ruokailutila, viehättävä olohuone, jossa on kaunis lämpöä ja tunnelmaa tuova kamiina ja kolme kahden hengen makuuhuonetta, joissa on kaikissa oma WC, suihku, Smart TV ja Blu-ray soitin. Lisäksi löytyy WC, pukuhuone ja kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua ja sähkösauna. Alemmasta kerroksesta on käynti tilavalle terassille, jossa on  ulkokalusteet ja kätevä kaasugrilli. Yläkerrasta löydät pelihuoneen, jossa voit pelata pöytätennistä ja lisähintaan myös biljardia. Syöttötuoli etukäteen pyydettäessä ja vauvansänky tilattavissa lisähintaan. Ilmalämpöpumppu viilennykseen kesähelteillä.

Huvilan pihalla puiset portaat vievät alas ihastuttavalle sauna-grillikodalle, joka on vieraiden käytössä 1.5-30.10 lisämaksua vastaan. Aivan rannassa on soutuvene ja laituri. Kylpypalju myös vuokrattavissa lisämaksua vastaan. 

ETÄISYYDET: Ranta 20 m, Ristiina (ruokakauppa, ravintola, Alko, kahvila) 7 km, Kenkävero 27 km, Astuvansalmen kalliomaalaukset 29 km, Mikkeli 30 km, Visulahden elämyspuisto 33 km ja Repoveden kansallispuisto 60 km.

HINNAT: Alkaen 181€ / yö. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Valmuskasta ei ole vielä arvosteluja

Kaidan Kiho / Leena & Esko

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.

Visma Pay maksatavat