Vesan Villa

Sysmä, Päijät-Häme
Sleeps Vieraat: 6 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Viehättävä 6-8 hengen hirsimökki männikkörinteessä oman metsälammen rannalla Sysmässä. Mökin viihtyisät tilat sijaitsevat kahdessa tasossa. Alakerrassa on hyvin varustettu keittiö ja ruokailutila, kodikas olohuone, jossa on takka, tilava kahden hengen makuuhuone, kodinhoitotila / pukuhuone, WC ja kylpyhuone, jossa on suihku ja tunnelmallinen puulämmitteinen sauna. Yläkerrassa on oleskelutila, toinen WC, kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja pieni parveke. Vuodesohva kahdelle oleskelutilassa. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Mökin pihassa, johon paistaa iltapäiväaurinko, on paviljonki ja ulkokalusteet. Pihasta johtaa portaat alas lammelle, joka saa raikkaan vetensä lähteistä. Lammessa voi hyvin uida, veden syvyys laiturin päässä on 3m. Venerantaan, jossa on soutuvene, on matkaa 800m. Kylpypalju ja perinteinen järven rannassa sijaitseva rantasauna valmiiksi lämmitettynä ovat tilattavissa lisämaksua vastaan. Mökin ympäristössä on erinomaisia pyöräily- ja kävelyreittejä sekä perinteisen ja luistelutyylin hiihtoladut talvisin. Omistaja vuokraa kanootteja, kajakkia, polkupyöriä, maasto- ja läskipyöriä, sähköpyöriä, kalastusvälineitä, perämoottoria, pilkkisettejä, lumi- ja  liukulumikenkiä, suksia ja luistimia (kokoja rajoitetusti). Ranta (lampi) 50m, lähin naapuri 200m, Sysmä 7km, Päijätsalon retkeilyalue ja näkötorni 14km, Purnuvuoren laskettelukeskus 46km ja Heinola 55km.

Alkaen 170€ / yö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

It was great! Vesan Villa is the best cottage I have ever stayed in. I wish to come back. My friends and I love the cottage.

Alicia, Suomi

Tervalepikon Torpat

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.