Villa Ebba

Sysmä, Päijät-Häme
Sleeps Vieraat: 2 + 1
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Kodikas 2-3 hengen kuivanmaan mökki, jossa on kesäkeittiö ja ihastuttava drop-allas. Kauniisti sisustetussa mökissä on moderni keittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on  vuodesohva, muutama nojatuoli, TV ja tunnelmallinen pönttöuuni. Lisäksi mökissä on viihtyisä kahden hengen makuuhuone, WC, suihku ja kaunis 2-3 hengen sähkösauna. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä. Mökin tilat jatkuvat ulkona katetulla terassilla, jossa on kesäkeittiö ja romanttinen puilla lämmitettävä drop-allas. Altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan kesäkaudella. Muulloin altaan käytöstä voidaan sopia lisämaksua vastaan.

Mökin lähettyvillä on erinomaiset pyöräily- ja kävelyreitit kesäisin ja perinteisen ja luistelutyylin hiihtoladut talvisin. Mökin viereisessä perinnebiotoopissa asustaa kesäisin lampaita, joita vieraat ovat tervetulleita hoitamaan ja rapsuttelemaan. Uimarannalle on 800m ja rannalla vieraita odottaa soutuvene. Perinteinen rantasauna on tilattavissa valmiiksi lämmitettynä lisämaksua vastaan (3km). Omistaja vuokraa kanootteja, kajakkia, polkupyöriä, maastopyöriä, sähköpyöriä, läskipyöriä, kalastusvälineitä, perämoottoria, potkukelkkoja, pilkkisettejä, lumikenkiä, suksia ja luistimia (kokoja rajoitetusti). 

ETÄISYYDET: Sysmä 4 km, Päijätsalon retkeilyalue ja näkötorni 14 km, Kammiovuoren luontopolut 26 km, Purnuvuoren laskettelukeskus 41 km ja Heinola 51 km.

HINNAT: Alkaen 100€ / yö. Liinavaatteet 20€ / hlö. Loppusiivous 133€.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Villa Ebba arvostelut

Lomamme oli todella onnistunut, mökin omistajat olivat hyvin ystävällisiä ja avuliaita ja Taina kävikin toivottamassa meidät tervetulleeksi ja opasti drop altaan käytössä. Saimme myös hyvät pyöräilyreittiohjeet Tainalta, joten pääsimme tutustumaan pyöräillen läheiseen Päijänteen kansallispuistoon. Villa Ebba oli todella siisti, mökin varusteet olivat sopivat lomailuun ja kesäterassi oli upea lisä. Voin lämpimästi suositella tätä mökkiä myös muille ja varmasti palaan samaan mökkiin lomailemaan myös toiste.

Outi

Tervalepikon Torpat

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.