Villa Omaranta

Rääkkylä, Pohjois-Karjala
Sleeps Vieraat: 6 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Viehättävä jopa 10 hengen mökki Saimaaseen kuuluvan Oriveden rannalla Rääkkylässä. Hiljattain remontoituun lomakokonaisuuteen kuuluu päämökki, pihatupa, hirsiaitta ja upea rantaterassi poreammeella ja kylpypaljulla. Mökiltä avautuu hurmaava järvimaisema ja ympärillä on puhdasta ja kaunista luontoa. Päämökissä on hyvin varustettu keittiö, jossa on ruokailuryhmä 7 hengelle sekä kodikas olohuone, jossa on iso kulmasohva, kiikkutuoli, perinteinen vuolukivitakka ja iso 56″ älytelevisio. Makuuhuoneessa on parivuode. Terassilta on käynti pesutiloihin, jossa on suihku, WC, pyykinpesukone ja puulämmitteinen sauna. Viereisessä pihatuvassa on viihtyisä oleskelutila, jossa on divaanisohva, 43″ älytelevisio ja ruokailuryhmä. Erillisessä makuuhuoneessa on parivuode. Lisäksi lämpöeristetyssä ja sähköistetyssä hirsiaitassa on levitettävä parivuode sekä yksi erillinen vuode. Lisävuoteina on vuodesohvat päämökin olohuoneessa ja pihatuvassa. Mökki soveltuu myös liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuville.

Mökin laajalla pihamaalla on runsaasti tilaa lasten ja aikuisten pihapeleihin. Rannan ihastuttavalla rantaterassilla on tunnelmallinen poreamme ja puulämmitteinen palju, joten voit kylpeä samalla upeaa järvimaisemaa tai auringonlaskua ihaillen. Rantaterassilla on myös iso ruokailuryhmä 8 hengelle, aurinkotuoleja, kaasugrilli, aurinkosuihku ja tunnelmallinen iso grillikota. Rannassa vieraita odottaa laituri ja soutuvene. Tarkemmat tiedot www.villaomaranta.fi.

ETÄISYYDET: S-Market Rääkkylä 10 km, Paksuniemen kesäkeidas 13 km, Kiteen eläinpuisto ja kylpylä 52 km ja Joensuu 69 km.

HINNAT: Alkaen 93€ / yö. Kesä 730-850€ / vko, talvi- ja kevät 650-700€ / vko. 

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Kohteen arvostelut

Villa Omaranta mökistä ei ole vielä arvosteluja

Jaana – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 15.00, check-out 12.00/15.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa Ottamalla Yhteyttä

Tee varaus yhteydenottolomakkeella.
Katso saatavuus majoittajan verkkosivuilta.