Villa Omaranta

Rääkkylä, Pohjois-Karjala
Sleeps Vieraat: 6 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Viehättävä jopa 10 hengen mökki Saimaaseen kuuluvan Oriveden rannalla Rääkkylässä. Hiljattain remontoituun lomakokonaisuuteen kuuluu päämökki, pihatupa, hirsiaitta ja upea rantaterassi poreammeella ja kylpypaljulla. Mökiltä avautuu hurmaava järvimaisema ja ympärillä on puhdasta ja kaunista luontoa. Päämökissä on hyvin varustettu keittiö, jossa on ruokailuryhmä 7 hengelle sekä kodikas olohuone, jossa on iso kulmasohva, kiikkutuoli, perinteinen vuolukivitakka ja iso 56″ älytelevisio. Makuuhuoneessa on parivuode. Terassilta on käynti pesutiloihin, jossa on suihku, WC, pyykinpesukone ja puulämmitteinen sauna. Viereisessä pihatuvassa on viihtyisä oleskelutila, jossa on divaanisohva, 43″ älytelevisio ja ruokailuryhmä. Erillisessä makuuhuoneessa on parivuode. Lisäksi lämpöeristetyssä ja sähköistetyssä hirsiaitassa on levitettävä parivuode sekä yksi erillinen vuode. Lisävuoteina on vuodesohvat päämökin olohuoneessa ja pihatuvassa. Mökki soveltuu myös liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuville.

Mökin laajalla pihamaalla on runsaasti tilaa lasten ja aikuisten pihapeleihin. Rannan ihastuttavalla rantaterassilla on tunnelmallinen poreamme ja puulämmitteinen palju, joten voit kylpeä samalla upeaa järvimaisemaa tai auringonlaskua ihaillen. Rantaterassilla on myös iso ruokailuryhmä 8 hengelle, aurinkotuoleja, kaasugrilli, aurinkosuihku ja tunnelmallinen iso grillikota. Rannassa vieraita odottaa laituri ja soutuvene. S-Market Rääkkylä 10km, Paksuniemen kesäkeidas 13km, Kiteen eläinpuisto ja kylpylä 52km ja Joensuu 69km.

Yksi alkuviikko vielä vapaa elokuulle. Ole yhteydessä kotisivujen kautta tai ota yhteyttä lomakkeella. Syksyn hinnat päivitetty kotisivuille.

Viikko 35: ma-to 28.8-31.8

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Jaana – mökkiomistaja

Toivotan sinut tervetulleeksi Villa Omarantaan!

Huomioitavaa

Check-in 15.00, check-out 12.00/15.00

​Lemmikit tervetulleita

​Kielitaito: suomi ja englanti

Lue tästä kohteen varausehdot

*** Ei online varauksia! ***

Tee varauspyyntö kotisivuillamme tai ota yhteyttä

www.villaomaranta.fi

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Varauskalenteri ei ole käytössä. Kysy varaustilannetta kohteen omistajalta.

Katso kartta