Villa Paasisalo

Kuopio, Pohjois-Savo
Sleeps Vieraat: 6 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

Villa Paasisalo on tilava huvila 6-8 hengelle Paasisalon saarella Kallaveden rannalla Kuopiossa. Huvila sijaitsee hurmaavassa saariympäristössä vain 12km Kuopion keskustasta. Saareen ja huvilalle vie tie perille asti. Huvilan tilat ovat kahdessa tasossa ja huvilan sisäänkäynti on ylemmässä kerroksessa. Yläkerroksessa sijaitsee huvilan kodikas keittiö ja ruokailutila, olohuone, jossa on takka ja josta on kaunis näkymä järvelle, kaksi kahden hengen makuuhuonetta, WC ja parveke. Alakerroksessa sijaitsee viihtyisä takkahuone, josta on käynti ulos, yksi kahden hengen makuuhuone, toinen WC, huvilan pesutilat eli kylpyhuone suihkulla ja sähkösauna sekä suksien huoltohuone ja varasto. Vauvansänky ja syöttötuoli saatavilla etukäteen pyydettäessä.

Ulkona terassi, puu/hiiligrilli ja pihalla puilla lämmitettävä rantasauna, jossa on myös takkatupa ja kylpyhuone suihkulla ja WC:llä. Rantasauna on vuokrattavissa erikseen lisämaksua vastaan. Rannassa laituri ja soutuvene. 

ETÄISYYDET: Ranta 30 m, hiihtoladut 100 m, Vuorela (ruokakauppa ja ravintola) 2 km, Kasurilan hiihtokeskus 7 km, Kuopion lentoasema 7 km, Kuopio 12 km ja Tahko 52 km.

HINNAT: Alkaen 129€ / yö. Viikonloppu pe-su 680€. Viikko 900-1450€. Hintaan sisältyy loppusiivous.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Villa Paasisalo arvostelut

We enjoyed our stay a lot! Villa Paasisalo was great. It was very clean and in a fantastic spot. The amenities were good and in good condition. We had a fantastic time and would definitely stay again.

Ben, Iso-Britannia

We liked the villa very much. The villa is maintained in the highest standards. We found it very clean. The views and the lake provided wonderful background to the wonderful week we spent there. In addition, we were able to discover Kuopio. We highly recommend the port with the lake view tours and the central city market.

Itai, Israel

Tapio – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: suomi ja englanti

Klikkaa tästä kohteen videoon

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa ottamalla yhteyttä

Tee varaus yhteydenottolomakkeella.
Katso saatavuus majoittajan verkkosivuilta.