Villa Viktoriya

Ruokolahti, Etelä-Karjala
Sleeps Vieraat: 6 + 3
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 1

Villa Viktoriya on viihtyisä 6+3 hengen rantahuvila idyllisellä paikalla Mietinsaarella Ruokolahdella. Saareen kuljetaan lossilla ja huvilalle vie autotie perille asti. Upean huvilan viihtyisässä olohuoneessa on mukava sohva, Smart TV, kaunis takka ja suuret ikkunat, joista aukeaa hurmaava näkymä Saimaalle. Hyvin varustetussa keittiössä on laadukkaat kodinkoneet ja ruokapöydän ääreen mahtuu kerralla 5-6 ruokailijaa. Makuuhuoneita on kolme ja niistä jokaisessa on parivuode kahdelle. Yhdessä makuuhuoneista on lisäksi oma TV. Huvilan pesutiloista löydät WC:n, suihkun ja sähkösaunan. Lisäksi parvella on kolme yhden hengen vuodetta. Juomavesi tuodaan huvilalle pullotettuna. Myös huvilan hanavettä voi juoda, mutta se suositellaan suodattamaan ensin huvilalta löytyvällä BRITA-vedensuodattimella. Vauvansänky ja syöttötuoli etukäteen pyydettäessä.

Huvilan pihapiiri on hyvin rauhallinen ja laajalla tontilla on runsaasti tilaa rentoutumiseen ja lasten leikkeihin. Puiset portaat johtavat tilavalta terassilta rantaan ja laiturille. Lomailijoiden käytössä on ihastuttava grillikota, jossa loihdit herkulliset grilliruuat koko seurueelle tunnelmallisesti avotulella. Huvilan soutuveneellä voit käydä kalastamassa tai soutelemassa järvellä ja huvilaa ympäröivässä metsässä voit poimia marjoja tai sieniä kesäisin. Läheisillä Freeskin rinteillä pääset laskettelemaan, lumilautailemaan tai vaikka laskemaan pulkkamäkeä talvisin. 

ETÄISYYDET: Ranta 50 m, Freeski laskettelukeskus 15 km, Ruokolahti (S- ja K-Marketit) 20 km, Imatra 40 km ja Lappeenranta 74 km.

HINNAT: Alkaen 200€ / yö. Hintaan sisältyy loppusiivous. Liinavaatteet 25€ / hlö.

Kohteen mukavuudet

Katso kartta

Villa Vktoriya arvostelut

We’ve had a wonderful time at Villa Viktoriya cottage. The cottage and the lake views are stunning! It was a dream watching the sunset over the lake and waking up with such beautiful views. The cottage has everything a family needs to spend a nice holiday. Highly recommended!

Neus, Espanja

Yury – mökkiomistaja

Vahvistettu majoittaja

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 11.00

​Lemmikit kielletty

​Kielet: englanti

Klikkaa tästä varausehtoihin

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä viesti majoittajalle

Ota yhteyttä

Varaa online 24/7

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä.
Näet hinnan valitulle ajankohdalle kalenterista.