Virranniemi

Heinävesi, Pohjois-Karjala
Sleeps Vieraat: 2 + 4
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Aurinkoisella nurmitontilla sijaitseva 2-6 hengen hirsinen lomamökki Heinävedellä. Viihtyisä mökki sijaitsee laivaväylällä niemessä, josta on kauniit järvinäkymät kolmeen eri ilmansuuntaan. Mökin tuvassa on perinteinen ruokailutila, sohva, TV ja vuolukivestä valmistettu leivinuuni. Tuvan vieressä sijaitsee mökin kodikas keittiö ja keittiön läpi kuljettaessa päästään mökin viihtyisään kahden hengen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneesta on suora käynti WC:hen ja kodinhoitotilaan ja mökin pesutiloista löytyy pukuhuone, suihku ja puilla lämmitettävä tunnelmallinen sauna. Kaksi lisävuodetta levitettävällä laverilla tuvassa ja kaksi levitettävällä sohvalla kesäisin nukkuma-aitassa. Ilmalämpöpumppu ja nettiliittymä mokkulan avulla. Juomavesi tulee hakea lähteeltä (300m) tai ostaa pullotettuna ruokakaupasta.

Mökin kalustetulle terassille on käynti sisäkuistilta ja saunasta. Mökkirannasta löytyy nuotiopaikka ja muurinpohjapannu, hiilillä lämmitettävä pallogrilli, laituri ja soutuvene. Ranta (Saimaa) 15m, Kerman kosket 6km, Heinävesi (ruokakauppa, kahvila, ravintola) 16km, Pääskyvuori 16km, Koloveden kansallispuisto 22km, Karvion kanava 40km, Valamon ja Lintulan luostarit 50km, Joensuu 70km ja Kerimäen maailman suurin puukirkko 76 km.

Ajo-ohje: Heinävedeltä tietä nro 476 noin 11 km, sitten oikealle Paitomäentie, jota ajetaan reilu 3 km. Sen jälkeen loivasti oikealle Ruokovedenrantatie, vajaa kilometri ja Ruokovedenrantatie kääntyy vasemmalle – sitten reilu kilometri ja saavut perille rantaan.

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Estetia

Toivotamme sinut tervetulleeksi Virranniemi mökille!

Huomioitavaa

Check-in 16.00, check-out 12.00

​Lemmikit tervetulleita

Loppusiivous sisältyy hintaan

​Kielitaito: suomi ja englanti

Lue tästä kohteen varausehdot

​Varaa online tai ota yhteyttä omistajaan

Ota yhteyttä

Varaustilanne ja hinnat

Katso vuokrahinnat ja tee varaus valitsemalla haluamasi tulo- ja lähtöpäivä.

Katso kartta