Ylläs mökit – Lappi

Löydä mökkivalikoimastamme tunnelmalliset vuokramökit ja laadukas majoitus Ylläksellä. Viihtyisät kelohuvilat, lomahuoneistot ja viehättävät mökit Ylläksellä aina parhaaseen hintaan. 

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Ylläs mökit ja majoitus Ylläksellä

Mökkivalikoimastamme löydät tunnelmalliset ja laadukkaat vuokramökit Ylläksellä. Tutustu valikoimamme viehättäviin perhemökkeihin, näppäriin lomahuoneistoihin sekä ylellisiin kelohuviloihin ja valitse omalle seurueellesi sopivin ja mieluisin majoitus Ylläksellä. Jos tarvitset lisätietoja kiinnostavasta kohteesta, voit ottaa yhteyttä suoraan majoittajaan ja lähettää tälle viestin tai kysymyksen kohdesivun majoittajaprofiilin kautta. Useimmissa kohteissa voit tehdä kätevän online varauksen, mutta jos online varaukset eivät ole mahdollisia, voit varata kohteen myös ottamalla yhteyttä majoittajaan. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä maksaa mitään vielä varausvaiheessa. Maksat varauksen vasta kun majoittaja lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Poikkeuksena tästä ovat kohteet, joissa maksu suoritetaan verkkomaksulla heti varauksen yhteydessä. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme henkilöllisyys on vahvistettu, joten voit tehdä varauksen aina huoletta ja turvallisesti.

Ylläksen hiihtokeskus Kolarissa on monelle tuttu Lapin lomakohde, jossa viihtyvät mainiosti kaikenikäiset lomailijat. Ylläksellä on kattavat ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluu esim. kuuluisa K-Market Jounin kauppa ja Alko Äkäslompolossa, K-Market Eelin kauppa Ylläsjärvellä, lukuisia ruokaravintoloita ja kahviloita, urheilukauppoja ja matkamuistomyymälöitä. Kylästä löytyy myös apteekki sekä lämpöön houkutteleva kylpylä, jossa voit nauttia hemmottelevista hoidoista ja erilaisista altaista ja saunoista. Aktiiviselle liikkujalle löytyy kuntosalit ja välinevuokraus. Lapset pääsevät kokeilemaan moottorikelkalla ajoa lasten omalla moottorikelkkaradalla ja pitkiä pulkkamäkiä lapsille on useampia. Lomailevia lemmikkejäkään ei ole unohdettu vaan Ylläkseltä löytyy esim. koirapuistoja ja koiralatuja, joita pitkin voit hiihdellä yhdessä lemmikkisi kanssa. Useat ravintolat tai kahvilat Ylläksellä myös sallivat sisätiloihin mukaan tulevan hyvinkäyttäytyvän lemmikin.

Vuokramökit Ylläksellä ja Ylläs majoitus

Majoitus Ylläksellä kattaa moninaisia vaihtoehtoja perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Vuokramökit Ylläksellä sijoittuvat kahteen kylään Äkäslompoloon ja Ylläsjärvelle. Majoituksesta on yleensä vain lyhyt kävelymatka kylän palveluihin ja omalla autolla matka taittuu muutamassa minuutissa vähän kauempaakin. Majoitus Ylläksellä on korkealaatuista ja vuokramökkejä on mukavista perusmökeistä näppäriin lomahuoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin, joissa on mukavuuksia kaikilla mausteilla. Useimmissa vuokrakohteissa on vakiona Wifi, astianpesukone, TV ja pyykinpesukone ja useimmista löytyy myös lukittu varasto, jossa voit säilyttää omia varusteita loman aikana.

Lapsiperheille on kotoisia mökkejä, joissa useimmissa voit tilata tarvittaessa käyttöösi myös vauvan matkasängyn tai syöttötuolin. Tarkista majoittajalta onko mökin portaissa lasten turvaportit, jos koet ne tarpeelliseksi oman lapsesi turvallisuudelle. Jos taas mukanasi kulkee rakas lemmikki, muistathan, että lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä vuokramökeissä eikä lemmikkejä esim. allergiasyistä saa viedä vuokramökkiin tai lomahuoneistoon, jossa lemmikit ovat kiellettyjä. Tarkista aina kohteen lemmikkiystävällisyys kohteen kuvauksesta tai majoittajalta.

Ylläs vuokramökit ja aktiviteetit

Ylläs on suosittu lomakohde varsinkin talvella, jolloin Ylläksellä voit paitsi hiihtää ja lasketella myös lumikenkäillä, lumilautailla, talvipyöräillä ja ratsastaa lumisessa metsässä hevosella. Laskettelurinteitä on yhteensä 62, joten laskettavaa riittää pitemmällekin lomalle! Hiihtolatuja on yhteensä 300km, joten nekään eivät lopu heti innokkaimmiltakaan hiihtäjiltä. Lumilautailijoita varten on Ylläksellä iso Snow Park ja vauhdikkaita elämyksiä löytyy esim. moottorikelkkailun ja koiravaljakkoajelujen parissa. Talvisin voit myös osallistua moottorikelkka-, poro- tai huskysafarille. Ylläksellä vuokraat helposti välineet myös yksityiseen käyttöön ja esim. maastohiihtosuksia ja lasketteluvälineitä löytyy laajat valikoimat, joten omia varusteita ei välttämättä tarvitse tuoda lomalle mukana. Hiihtokoulussa opit laskettelun alkeet tai terästät omia taitojasi oman tasosi mukaan.

Kesällä lomaillessa valoisat yöt antavat huimat puitteet harrastuksista nauttimiseen pitkälle iltaan ja yöhön asti. Lähde patikoimaan kuvankauniiseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, osallistu melontaretkelle, pyöräile mahtavissa tunturimaisemissa tai Ylläksen Bike Parkissa, koe yöttömän yön ratsastusretki, pelaa frisbeegolfia, kalasta tai valokuvaa Lapin sykähdyttävää luontoa.

Sää ja liikenneyhteydet Ylläksellä

Kittilän lentoasema sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Ylläkseltä. Lentokentältä huristat kumpaankin Ylläksen tunturikylään sesonkina helposti lentokenttäbussilla. Huomio, että Air Balticin lennoilta jatkoyhteys lähtee vasta Finnairin lennon saavuttua. Sesonkien ulkopuolella kuljetukset toteutetaan kutsutaksilla, joka on tilattava etukäteen.

Lähin rautatieasema sijaitsee Kolarissa, josta ajat omalla autolla Ylläkselle noin puolessa tunnissa. Linja-autokuljetukset järjestää esim. Rundgren.

Ski bussit Ylläksellä kulkevat kylän suurimpien majoitusalueiden ja rinteiden välillä talvikaudella rinteiden ollessa auki.

Katso sääennuste Ylläksellä tästä: www.foreca.fi/Finland/Yllas

Katso lumitilanne Ylläksellä tästä: www.foreca.fi/Finland/Yllas/map/lumensyvyys

Want to read this information in English?