Ahvenanmaa mökit

Koe lumoava Ahvenanmaa ja tutustu saaren mielenkiintoiseen kulttuuriin, historiaan ja moniin luontokohteisiin. Vieraile ihastuttavassa Maarianhaminassa ja sen hurmaavassa merikorttelissa.

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Ahvenanmaa mökit ja majoitus

Ahvenanmaa sijaitsee Itämeressä Suomen ja Ruotsin välissä ja mökit Ahvenanmaalla tarjoavat lomailijalle jotakin tuttua, mutta myös jotakin aivan uutta. Monesti sanotaan, että Ahvenanmaalla matkailija tuntee olevansa ulkomailla, vaikka Ahvenanmaa Suomeen kuuluukin. Ahvenanmaa koostuu 6700 saaresta, joista vain 67 on asuttuja. Saaren pääkaupunki on kaunis ja eläväinen Maarianhamina. Ahvenanmaan rento tunnelma vie lomailijan keskelle ruotsinkielistä kulttuuria ja upeaa saaristoelämää keskellä huikeita merimaisemia. Lomailjoita Ahvenmaalle houkuttelee etenkin rento saaristolaiskulttuuri, Maarianhaminan viehättävät merikorttelit, historialliset nähtävyydet, hurmaavat kalliorannat, Maarianhaminan suloiset kahvilat ja putiikit sekä ihastuttavat merimaisemat.

Vuokramökit Ahvenanmaalla

Vuokramökit Ahvenanmaalla vaihtelevat laadultaan pienistä perusmökeistä tasokkaisiin loma-asuntoihin, joista löytyy varusteet kaikilla mausteilla. Monet lomamökit Ahvenanmaalla sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon helmassa tai meren rannalla. Ahvenanmaan rento tunnelma vie lomailijan keskelle ruotsinkielistä kulttuuria ja upeaa saaristoelämää keskellä huikeita merimaisemia. Lomailjoita Ahvenmaalle houkuttelee etenkin rento saaristolaiskulttuuri, Maarianhaminan viehättävät merikorttelit, historialliset nähtävyydet, hurmaavat kalliorannat, Maarianhaminan suloiset kahvilat ja putiikit sekä ihastuttavat merimaisemat.

Aktiviteetit

Ahvenanmaa on suosittu lomakohde varsinkin kesällä, jolloin saarelle pääsee matkaamaan helposti Helsingistä ja Turusta autolautoilla. Nähtävyyksien ja käyntikohteiden lisäksi saari tarjoaa upean ympäristön, jossa lomailija voi nauttia täysin siumauksien erilaisista aktiviteeteista. Mökkeilijän suosikkiharrastukset grillaaminen, kalastaminen ja uiminen onnistuvat hyvin rauhalllisessa ja puhtaassa ympäristössä.

Want to read this in English?